חידון לחברי הפורום

חידון לחברי הפורום

בחידון זה יש מספר שאלות, עליהן אני ורק אני יודע את התשובה אנשים, שרשרו את תשובותיכן לכאן ואני אקבע מי הנמצח. זהו ניסיו נואש להחיות את הפורום. כדאי שזה לא יימחק. בתודה, השוחר המצוי

שאלה מספר 1

דרג את ההחלטות הבאות מהדפוקה ביותר להכי פחות דפוקה: 1. ללכת בשלשות כל בוקר מההילטונים לחדר אוכל גם בכיתה י"ב. 2. ללכת בשלשות מהכיתות לחדר אוכל בהצהריים גם בכיתה י"ב. 3. להגיע לחדר אוכל בערב אך ורק על מדים. 4. לדחוף את כל שכבת י"ב לקומה אחת בעוד שמשך שנתיים היא הייתה בהילטון שלם.

yaheli האחת

New member
זה רק כדי לשתף פעולה...

לא בגלל שהשאלות נחמדות! תחשוב שמישהו הגיב בשבילך!

שיו באמת תודה לך

אבל זה בא בשביל להוכיח נקודה. במקום להתלונן על זה שהפורום מת אני מנסה לעשות משהו לגבי זה ואם זה ייכשל אז אני רשמית אעשה טקס אזכרה לפורום... אוקי?

עזוב אותך מהפורום הזה!!!

אחי עזוב אותך אתה לא מבין שגם עם תביא לפה את פמלה אנדרסון הפורום ימות! זה פורום שאין ביכולתו להביא ליותר מ-5 איש וגם זה בנס אז לטובתך אל תשקיע או אל תתאמץ לעשות משוו בנוגע לזה...

שאלה מספר 2

השלם את המשפט כפי שהוא נכתב בשירותים שבמדרחוב: "שוחר יקר, שוחר חביב ___________________ חרבן בשקט חרבן בנחת ___________________"

tisanim6

New member
תשובה ל2 אם זכרוני אינו מטעני......

שוחר יקר שוחר חביב השתן בחור ולא סביב חרבן בשקט חרבן בנחת ותחשוב שהרס"ר מתחת...

שאלה מספר 3

כמה זמן אפשר לחכות לרמזורים מחוץ לש.ג. עד שיתחלפו? 1. דקה. 2. חמש דקות. 3. 9 דקות. 4. מי מחכה? עוברים באור אדום?!

שאלה מספר 4

דרג את האנשים הבאים מהשנוא ביותר לשנוא פחות: 1. הרס"ר 2. המדריכים 3. הסגל (מפקדים וממ"חים) 4. חברי מנגנון המשמעת

שאלה 5 ואחרונה

כמה עבירות יש בסיפור הבא? "היום הלכתי לי לתומי בצאתי מהש.ג., הוצאתי לי את החולצה המציקה מהמכנסיים, עברתי באור אדום רק בשביל לעבור במהרה לשביל החמורים שבסופו חיכה לי הטרמפ שהיה אמור לקחת אותי לקניון הקרוב, בו הסתובבתי במשך שעות עד שהגעתי לביתי"

למעלה