חידון !! לא נפסיק לשיר........!!!!

חידון !! לא נפסיק לשיר........!!!!

שאלות !! מתוך שירים....חלקם חדשים חלקם ישנים...חלקם מוכרים וחלקם לא בהצלחה !!! ** מה אעשה עם כל מה שנשאר? **למי מתכוון הזמר שאומר-את עוד צבע של הקשת? **כמה זמן למדנו את ואני את כל החכמה? **מי נמצא מצד שמאל עם הגיטרה? **מה תפתור לה בלי מילים? **זה כולל חיוך,כולל מזגן אבל לא כולל? **מי רודפת אחרי הרוח ונזרקת כמו בלון נפוח? **מה ירד עלינו כמו גשם? **מה צריך להשלים מילה אחר מילה? **מה לא חזרת לעולם לשאול? **למי היה שיער ארוך שחור משחור? **מי לא אחת מאלף? **דוקטור תציל אותי-למה? **עוד רגיעה ועוד כוח ועוד נטייה....? **מתי נפסיק לרוץ?

perrinat

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

** מה אעשה עם כל מה שנשאר? אשמור לי למחר **למי מתכוון הזמר שאומר-את עוד צבע של הקשת? לאילנה **כמה זמן למדנו את ואני את כל החכמה? 24 שעות ביממה **מי נמצא מצד שמאל עם הגיטרה?
**מה תפתור לה בלי מילים? את הסוד **זה כולל חיוך,כולל מזגן אבל לא כולל? שירות **מי רודפת אחרי הרוח ונזרקת כמו בלון נפוח? מרי לו **מה ירד עלינו כמו גשם? אושר **מה צריך להשלים מילה אחר מילה? את המילים החסרות **מה לא חזרת לעולם לשאול? איך חזרתי אני מהשאול **למי היה שיער ארוך שחור משחור? פמלה **מי לא אחת מאלף? רינת בר **דוקטור תציל אותי-למה? אני מאוהב **עוד רגיעה ועוד כוח ועוד נטייה....? לשכוח **מתי נפסיק לרוץ?

חחח...יפה ! אבל את ההכי קשים לא

הצלחת..... ודווקא השאלה האחרונה זה משיר ממש ממש ממש ממש מוכר ! אבל לא שמים
לזה

Gal Halfon 17

New member
מה התשובה של השאלה האחרונה:

מתי תפסיק לרוץ??? ומה הקטע של המילים האלה שהוא מופיע

Tleilaxu

New member
ממ..

אני מניח שהלא ידוע הראשון קשור ל"נפוליאון" של בלוך. השני הלא ידוע מ"בוא"? או שבעצם זה "מתי נפסיק לברוח"?

פששש.. רינת את טובהה =] ואמפפ..

משמאלי עם הגיטרה.. זה איתי..!! אחח יוני בלוך.. =] ואת האחרון אני לא יודעת.. חעחע.. יום טוב =]

יכול להיות שנפסיק לרוץ כש....

נספיק את כל מה שהאוויר מגיע, כל מה שהעולם נוגע..... או איך שלא שרים את זה....חח

aiz1983

New member
אהבתי מאוד ! ../images/Emo45.gif

בואו נמשיך עם חידות כאלה ! אני אחשוב על כמה וארשום לכם ..

Sweet Misery

New member
מי נמצא מצד שמאל עם הגיטרה?

זה איתי והוא בתול עדיין, אין לו חברה...

למעלה