חידון כללי....

חידון כללי....

1.שמך: 2.גילך: 3.מקום מגורך: 4.מה אתה רוצה ליהיות כשתיהייה גדול? 5.שחקן/נית אהוב/ה? 6. זמר/ת אהוב/ה מהארץ? 7. זמר/ת אהוב/ה מהעולם כולו? 8.פירסינג? 9.צבע שער? 10.נראה בן.. 11.תיכון/ יסודי/ אוניברסיטה? 12.חברה? 13.מקצוע לימודי אהוב? 14.בכית על בת? 15.זרקו אותך? 16.מושפע מ"גם אני"? 17.הבנת את השאלה הקודמת? 18.אם הגעת עד לפה, נכון משעמם לך?(זה בסדר, גם לי...) 19.חדר לבד?תאר! 20.שאלה אחרונה? *נכון, היה לי משעמם כשחיברתי את זה...חחח

עונה על החידון שלי...

.שמך:אורנית או לייתר דיוק א-ו-ר-ן 2.גילך:12 3.מקום מגורך:לוד=>קנה דירה קבל דקירה 4.מה אתה רוצה ליהיות כשתיהייה גדול?שחקנית או מנחההה 5.שחקן/נית אהוב/ה?הרבהה 6. זמר/ת אהוב/ה מהארץ?מירי מסיקה ושירי מימוןןן...ובנים...ניר רוזנבאום ויוסי אזולאי... 7. זמר/ת אהוב/ה מהעולם כולו?הילארי דאף... 8.פירסינג?אין=>וגם לא יהייה 9.צבע שער?חום(ררר) 10.נראת בת... 14 11.תיכון/ יסודי/ אוניברסיטה?יסודי=>אין אצלנו חטיבות... 12.חבר?אין..היהההה...
13.מקצוע לימודי אהוב?דרמההה... 14.בכית על בן?כה...מי לא? 15.זרקו אותך?..בואו לא נדבר על זה... 16.מושפע מ"גם אני"?אממ...תקראו משפט חכם:"גם אני מושפעת מגמאני" 17.הבנת את השאלה הקודמת?אמ...אני כתבתי את זה לא?! 18.אם הגעת עד לפה, נכון משעמם לך? כן... 19.חדר לבד?תאר!חדר לבד קטן רצח וצפוףףף ומבולגאןןן 20.שאלה אחרונה?אמממ...רגע....כהה...

nofnof12

New member
עונה../images/Emo70.gif

1.שמך:נופר 2.גילך:12 3.מקום מגורך:ירושלים 4.מה אתה רוצה ליהיות כשתיהייה גדול
וטרינרית, שחקנית,זמרת,דוגנית (לדוגמנית ממש אין לי סיכוי
), ספרית ועוד ועוד ועוד...
5.שחקן/נית אהוב/ה
הילארי דאף,רוני דואני,פלורנסיה ברטוטי,ג'סיקה אלבה,ג'ניפר לופז,סטפני קיו ועוד ועוד ועוד
6. זמר/ת אהוב/ה מהארץ
רוני דואני ושירי מיימון 7. זמר/ת אהוב/ה מהעולם כולו
הילארי דאף, אבריל לאבין ועוד כמה... 8.פירסינג
אין מצב
אין לי חורים באוזניים אז פיסינג
9.צבע שער
שטיני חום 10.נראה בן.. מה זאת אומרת
11.תיכון/ יסודי/ אוניברסיטה
יסודי
12.חבר
אין 13.מקצוע לימודי אהוב
מתמטיקה
(אני ממש אוהבת מתמטיקה
) 14.בכית על בן
כן... על בן דוד שלי
15.זרקו אותך
לא 16.מושפעת מ"גם אני"
לא 17.הבנת את השאלה הקודמת
בערך... אני חושבת 18.אם הגעת עד לפה, נכון משעמם לך
(זה בסדר, גם לי...) לא ממש ההורים שלי חזרו מחו"ל ואני שומעת מוסיקה בדיסקמן החדש שהם קנו לי מהדיסק החדש של הילארי (MOST WANTED) שהם קנו לי
19.חדר לבד|?
!| תאר
חדר קטן עם עיצוב משעמם... קשה לתאר אותו כי יש שם דברים שאני ממש לא יודעת להסביר... 20.שאלה אחרונה
כן
(אין לי מושג למה את מתכוונת
נופר

חחח טוב כמה דברים

כשכתבתי "נראה בן..." התכוונתי לבת כמה את נראת...כתבתי את זה בלשון זכר אבל אפשר לשנותתת... ותתחדשי...

חניניתה

New member
עונההה

1.שמך: חן 2.גילך: 15 וחצי 3.מקום מגורך: חיפה 4.מה אתה רוצה ליהיות כשתיהייה גדול? לא יודעת 5.שחקן/נית אהוב/ה? בנחמין רוחס, ואלפונסו הררה 6. זמר/ת אהוב/ה מהארץ? שי גבסו, מירי מסיקה 7. זמר/ת אהוב/ה מהעולם כולו? בנחמין ואלפונסו 8.פירסינג? אין 9.צבע שער? חום 10.נראה בן.. מה? 11.תיכון/ יסודי/ אוניברסיטה? תיכון 12.חבר? אין 13.מקצוע לימודי אהוב? תאטרון זה המוגבר שלי 14.בכית על בן? אממ כן 15.זרקו אותך? לא 16.מושפע מ"גם אני"? מה? 17.הבנת את השאלה הקודמת? לא..חחח 18.אם הגעת עד לפה, נכון משעמם לך?(זה בסדר, גם לי...) חח דווקא לא 19.חדר לבד?תאר! אממ בחדר יש מחשב, מיטה, סיפריה.. אבל זה לא החדר שלי.. יש לי עוד חדר שהוא שלי 20.שאלה אחרונה? כן לא? חחח

בקשר ל"נראה בן" תקראי מה שכתבתי לנו

ף... ובקשר למושפע מ"גם אני...זה כמו כל המשפטים האלה "גם אני..."

חניניתה

New member
אההה חח.. אוקי אז אני עונה על זה..

נראת בת: אממ פוחת או יותר בגיל שלי.. "גם אני" מטורפת על פונצ'ו (אלפונסו) ובנחמין המושלמים! גם אני תמונה פהההה תראו איזה מושלמים!! יש להם תמונה באותה פוזה ואין להם קשר אחד לשני!! זה אל שהם בכוונה עשו אותה פוזה בתמונה.. מושלמיםםםםםם

חניניתה

New member
אוףףףףףףף אוקי עכשיו נסיון אחרון

אם זה לא עובד אז יש לפחות את הקישור בכתבות אינטרנט נלוות כאן

חניניתה

New member
אוףף זה לא עובד..

וגם בכתבות אינטרנט נלוות זה לא עובד.. בקיצור אם בא לכם לראות את פונצ'ו ובנחה המושלמים שלי http://www.cya.co.il/up02/05/11/05/577a6פונצ'ו%20ובנחה%20המושלמים.jpg

חניניתה

New member
אבל רציתי להעלות את זה בקישור..

בדרך כלל קישורים כן אפשר להעלות לפורום

danina the 1

New member
עונה... ../images/Emo70.gif

1.שמך: דנית 2.גילך:15 וחצי 3.מקום מגורך: גן יבנה ==> חוררררר 4.מה את רוצה להיות שתהיי גדולה? עוד לא חשבתי על זה....
5. שחקן\נית אהוב\ה: הילארי דאף,ג'סיקה אלבה, לינדזי לוהן 6. זמר\ת אהוב\ה מהארץ: מירי מסיקה 7. זמר\ת אהוב\ה מהעולם כולו: הילארי דאף, קלי קלארקסון {נראה לי שככה רושמים..חחחח}, אבריל לאבין ועוד כמה... 8.פירסינג? לבינתיים אין... 9. צבע שיער: חום דבש עם גוונים 10. נראת בת.... 16 11.תיכון\יסודי\אוניברסיטה: תיכון.... 12. חבר? לאאאאא
13. מקצוע לימודי אהוב: ביוטכנולוגיה וביוכימיה 14. בכית על בן? כעעע... לצערי הרב 15. זרקו אותך? לאאאאאאא 16. מושפעת מ"גם אני"? לא... אני חושבת 17. הבנת את השאלה הקודמת? נראה לי... 18. אם הגעת עד לפה, נכון משעמם לך? מאוד משעמםםם!!!! 19. חדר לבד? תארי! - חדר לבד דייי גדול... קירות בצבע סגול בהיר ותקרה בצבע תכלת, מלא פוסטרים של מכבי {תל אביב-כדורסל}, שולחן, ספריה על הקיר, מחשב ואההה... גם מיטה! 20. שאלה אחרונה? כעע... או שלא?!

danina the 1

New member
אפשר להגיד....

שזה היה החלום שלי... את הרוב עיצבתי לבד... שכחתי לציין שיש לי גם מראה גדולה בחדר שתלויה על הקיר מעל הקומודה שלי...

משה 102

New member
אני עונה

1.שמך: משה 2.גילך: 15 וחצי+ 3.מקום מגורך: באר שבע 4.מה אתה רוצה ליהיות כשתיהייה גדול? שדרן ספורט 5.שחקן/נית אהוב/ה? - 6. זמר/ת אהוב/ה מהארץ? שרית חדד ואייל גולן 7. זמר/ת אהוב/ה מהעולם כולו? 8.פירסינג? 9.צבע שער? שחור 10.נראה בן.. אולי קצת יותר גדול מ-15 וחצי... 11.תיכון/ יסודי/ אוניברסיטה? תיכון 12.חברה? אין 13.מקצוע לימודי אהוב? ספורט 14.בכית על בת? 15.זרקו אותך? לא 16.מושפע מ"גם אני"? 17.הבנת את השאלה הקודמת? לא!!! 18.אם הגעת עד לפה, נכון משעמם לך?(זה בסדר, גם לי...) לא משעמם לי. באתי לכאן כדי לקבל תקצירים של נשיקות גנובות כי אני לא יכול בשום יום לראות נשיקות גנובות!!!

עונה../images/Emo70.gif

1.שמך:נוגה 2.גילך:17 3.מקום מגורך:חדרה 4.מה אתה רוצה ליהיות כשתהיה גדול?: עדיין לא סגורה על זה... 5.שחקן/נית אהוב/ה?:אין אחת מסויימת 6.זמר/ת אהוב/ה מהארץ? 7.זמר/ת אהוב/ה מהעולם כולו?:להקה BBmak 8.פירסינג?: לעולם לא
9.צבע שער?: לא 10.נראית בת:15 (תמיד מורידים לי שנתיים...) 11.תיכון/ יסודי/ אוניברסיטה?:תיכון 12.חבר/ה: לא 13.מקצוע לימודי אהוב?: אין כזה... 14.בכית על בן?: כן 15.זרקו אותך?:לא 16.מושפע מ"גם אני"?: לפעמים 17.הבנת את השאלה הקודמת?:כן 18.אם הגעת עד לפה, נכון משעמם לך?(זה בסדר, גם לי...): תלוי למה הכוונה... 19.חדר לבד?תאר!: לבד
,רגיל...מיטה,טלויזיה,מחשב,2 ספריות (אחת גדולה,אחת קטנה), ארון, וזהו... 20.שאלה אחרונה?:לא...

flori1

New member
עונההה

1.שמך:ורד 2.גילך:מחר 15 3.מקום מגורך:פ"ת 4.מה אתה רוצה ליהיות כשתיהייה גדול?אין לי מושג.. 5.שחקן/נית אהוב/ה?אין מישהו מיוחד 6. זמר/ת אהוב/ה מהארץ?שירי מימון ויוסי אזולאי 7. זמר/ת אהוב/ה מהעולם כולו?רבלדה 8.פירסינג?אין 9.צבע שער?חום 10.נראה בן..15 11.תיכון/ יסודי/ אוניברסיטה?תיכון 12.חברה?אין 13.מקצוע לימודי אהוב?אין 14.בכית על בת?לאאא 15.זרקו אותך?לא 16.מושפע מ"גם אני"?כן 17.הבנת את השאלה הקודמת?כן 18.אם הגעת עד לפה, נכון משעמם לך?חח כן 19.חדר לבד?תאר!חדר קטן וחמוד 20.שאלה אחרונה?אני מקווה שכן..

עונה....:)

1. תאיר 2.גילך:13 ומשהו 3.מקום מגורך:מודיעין 4.מה אתה רוצה ליהיות כשתיהייה גדול? לא סגורה על זה עדיין או מעצבת שיער או מעצבת בגדים. 5.שחקן/נית אהוב/ה? יהודה לוי 6. זמר/ת אהוב/ה מהארץ? 7שירי מימיון . זמר/ת אהוב/ה מהעולם כולו? (להקה) גרין דיי 8.פירסינג?אין 9.צבע שער?חום כהה 10.נראה בן..16 11.תיכון/ יסודי/ אוניברסיטה? חטיבת ביניים 12.חבר?אין 13.מקצוע לימודי אהוב?חינוך 14.בכית על בת?לא וגם לא על בן 15.זרקו אותך?לא 16.מושפע מ"גם אני"? מה??? 17.הבנת את השאלה הקודמת?ממש לא 18.אם הגעת עד לפה, נכון משעמם לך? האמת שלא יש לי מה לעשות, אבל התחשק לי לענות! 19.חדר לבד?לא קשה לתיאור 20.שאלה אחרונה?

למעלה