חידון יחסית קל

tuchi

New member
חידון יחסית קל

זה החידון הראשון שלי אז הוא דיי קל 1) מה המספר החדש של קרמר 2)איך קראו לחוק שעליו החבורה נכנסו לכלא בפרק האחרון 3) אמא של סוזן תפסה את ג´ורג´ פעמיים עושה משהו מה הוא עשה ואיך קוראים לה 4) מה היתה התשובה הנכונה לשאלה שעליה איש הבועה וג´ורג´ רבו 5) בפרק שאיליין צמה מה היא אכלה שהיא נשברה 6) מהם העצות של כל אחד שנתן לג´ורג´ לרדת על הזה שירד עליו עם השרימפס זהו

Ass Man

New member
אני אנסה לענות ...

1) 555 - משהו שדומה מאוד ל film ... 2) חוק השומרני הטוב (או משהו כזה) 3) לא זוכר 4) מורס או משהו כזה ... זו התשובה שילד הבועה אמר ... 5) עוגיות אולי ? אני ממש לא זוכר 6) לא זוכר את הכל ...

JOE KALIBER

New member
3 ו4

3) מחטט באשפה, שוטף שימשה את השם שלה אני לא זוכר 4) מורס או מופס

bryant

New member
די קל

1)555-3455 555-filk 2)the good samerecen law 3)לא זוכר 4)mores 5)??? 6)jerry-the zoo cold you do back by 6 kramer-i had sex with youre whife alein-ukrainia cold thai gad sume space to rant

ה-איה

New member
רק להוסיף....

שמה שאיליין אכלה היה drake´s coffee cake ושמה שג´ו כתב לגבי מה שג´ורג´ עשה, זה לא משהו שאמא של סוזן תפסה אותו עושה אלא אמא של לינדסי <הגב´ אנרייט>, ובחיי שלא יודעת מה התשובה לעניין אמא של סוזן...

tuchi

New member
את צודקת..

התבלבלתי בין האמאות אבל בכל מקרה אמא של סוזן תפסה אותו מכניס חלה של שניצר דרך החלון

למעלה