חידון זיכרון קצר

אביחי 33

New member
חידון זיכרון קצר../images/Emo9.gif

אני שם לפניכם תמונה, ואתם צריכים לתת כמה שיותר פרטים אודות אותה תמונה.
תוכלו להיעזר בשאלות הבאות
-מה מסופר בכללי בפרק
-היכן הסיטואציה מתרחשת
-מי נכח ביחד עם מומין במקום
-מה היה מעלליו של מומין באותה סצינה
-מה הייתה סיבת הסיטואציה
-מה קרה בסופו של דבר
-מה קרה בכללי עוד בפרק שאתם זוכרים
ועוד ועוד שאלות שאתם זוכרים מאותו הפרק. לא חייבים לענות עליהם , אלא הם רק מביאים נקודות למחשבה בשביל לתת כמה שיותר פרטים. שיהיה ב=ה=צ=ל=ח=ה
לא קל
תשתדלו להתרכז. ובואו נראה מי באמת חרש על פרקי המומינים
התמונה הראשונה בדרך

limors2

Well-known member
אווו מגניב../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

מה שאני זוכרת
המומינים ומר המיולין היו באיזה אי אחד ומר המיולין לקח את הברומטר של השמנטפים. והם התעצבנו כי הם לא יכולו לדעת מתי יש סופת ברקים כדי להיטען מהחשמל
והיה קטע שהם רדפו אחריו והוא טיפס על עמוד גבוה
ואז הם כולם היו בתוך האוהל והשמנטפים היו בחוץ. והם החליטו שכדאי להחזיר להם תברומטר(אם ככה בכלל קוראים לזה
) אז מומין היה הגיבור המאיץ והוא הלך להוציא אליהם תברומטר
ואז הם כולם התסובבו סביבו ואיךשהו הרימו אותו מעליהם והוא התחשמל הרבה פעמים
וזה כל מה שאני זוכרת
המשחק הזה כיף

mori17

New member
אני זוכרת בערך ../images/Emo13.gif

מומין אבא מספר לילדים על הפעם הראשונה שהוא נתקל בשנטפים לא זוכרת איפה זה
לא זוכרת את השמות אבל נראה לי אלה המוזרים שהוא היה איתם כשהוא ברח מבית היתומים מומין אבא ראה את הדבר האדום הזה שברח לי השם שלו חחח :-O ורצה את זה ולקח ואז השנטפים התנפלו עליו והוא קיבל מכת חשמל ואז השנטפים לקחו את הדבר האדום הזה והלכו והוא נשאר שם מעולף או שזה בכלל שמר המליולין לקח את זה ומומין אבא החזיר את זה אבל זכור לי משהו כזה חחחח מורי

כמה זמן לא ראיתי ת'פרק../images/Emo122.gif

אני זוכרת ת'פרק... חחחחח כאילו ת'קטע מהתמונה... אבל לא עולה לי הפרק..

תשובות שלי

מה מסופר בכללי בפרק -היכן הסיטואציה מתרחשת- כשהמומינים יצאו למסע בספינה ומר המיולין שכח לקשור את הספינה בגלל פרח שמצא -מי נכח ביחד עם מומין במקום-מר המיולין וכל המשפחה -מה היה מעלליו של מומין באותה סצינה- החזיר את המד אוויר(או משהו כזה) לשמנטפים -מה הייתה סיבת הסיטואציה- מר המיולין לקח את המד הזה לשמנטפים מהעמוד -מה קרה בסופו של דבר- השמנטפים הלכו -מה קרה בכללי עוד בפרק שאתם זוכרים-כתבתי כבר::)

OrtaLee Ryan

New member
עונה

-מה מסופר בכללי בפרק?המשפחה ומר המיולין יצאו לטיול. ומר המיולין גנב לשפנטפים את הברומטר. שזה הדבר הכי קדוש שלהם
-היכן הסיטואציה מתרחשת?ליד האוהל, כולם היו בתוך ומומין יצא אליהם. -מי נכח ביחד עם מומין במקום?מומינאמא,מומינאבא,סנופקין,מאי,סנורקה,מר המיולין. -מה היה מעלליו של מומין באותה סצינה?הוא יצא להחזיר לשמנטפים את הברומטר. -מה הייתה סיבת הסיטואציה?מר המיליון לקח את זה ולא רצה להחזיר להם. -מה קרה בסופו של דבר?מומין החזיר להם את זה והתחשמל..
-מה קרה בכללי עוד בפרק שאתם זוכרים?סנופקין ומומין קמו מוקדם וירד מבול והם מצאו את הסירה שלהם או משהו.

אהבתי את הרעיון ../images/Emo45.gif

ומוסיפה גם שסנורקה התחשמלה מאחד מהם ואז כל הפוני שלה נשרף ואאז"נ מומין אמא הביאה לה מין משחה שכזו ואז זה עבר.

limors2

Well-known member
זה לא היה המכשף שסידר תפוני../images/Emo54.gif

שלה? הוא הביא לכל אחד משאלה ומומין השתמש בשלו כדי לסדר לה תפוני? או שזה היה משו אחר שהיא ביקשה מהמכשף שהתפקשש ומומין השתמש במשאלה שלו כדי לסדר את זה
לא זוכרת...

OrtaLee Ryan

New member
לא ניראה לי..../images/Emo3.gif

הפרק שמומין השתמש במשאלה שלו זה היה להחזיר לסנורקה את העיינים שלה בחזרה.. כי היא ביקשה עיינים כמו הפסל שמומין התאהב בה.

limors2

Well-known member
אהה כן אני זוכרת תפסל....../images/Emo54.gif

היא הייתה מכוערת

למעלה