חידון הפיג'מות

חידון הפיג'מות

1. מיהן הדמויות של קובי
2. כמה עונות היו לפיג'מות
3. מהו שמה של החברה של אלונה
4. מיהו בימאי הסדרה
5. מהו שמו של הפרקים הראשונים בעונה הראשונה
6. את מי שיחקה שרון דוראני בפיג'מות
7. מה הקשר בין רוני,קובי וגרי
8. איך קראו לתכנית האינטרנט של הפיג'מות
9. מי קנה את ערוץ הילדים
10. מה קורה במסך הלבן
בהצלחה

RoieL

New member
טוב, זה קל../images/Emo6.gif

קודם כל, צל"ש על החידות החמודות. ולעניינינו: 1. מיהן הדמויות של קובי? פרדי, אדי, נג'י, מרסל, סבבא סאלי. 2. כמה עונות היו לפיג'מות? 3 3. מהו שמה של החברה של אלונה? דידי 4. מיהו בימאי הסדרה? רובי דואניאס 5. מהו שמו של הפרקים הראשונים בעונה הראשונה? מה?! מדובר על הפרק הראשון? אז "איך הכל התחיל". 6. את מי שיחקה שרון דוראני בפיג'מות? באיזו עונה? היו לא כמה הופעות, אבל התפקיד המרכזי היה פסיכולוגית מתלמדת בביה"ס של רוני. 7. מה הקשר בין רוני,קובי וגרי? קובי הוא האחיין של גרי, ובן דוד של רוני, משמע גרי ורוני הם אבא ובת
8. איך קראו לתכנית האינטרנט של הפיג'מות? הפיג'מות ברשת 9. מי קנה את ערוץ הילדים? קובי, עודד מנשה נמבר וואן! אני חושב
10. מה קורה במסך הלבן? הפיג'מות מסבירים לילדים על ה"קטע שבו צפינו זה עתה".

adar cahlon

New member
שרשרתי ל"פסטיגליסט" אמרתי שהיה

עדיף שיבקש את התשובות במסרים..

mישמישית

New member
תשובות../images/Emo70.gif

אז ככה 1.הדמויות הם :פרדי נייס תו מיט ,מרסל משהו,נגי ג'קסון,והרב סבאבאלי, 2.שלוש עונות 3.דידי . . 4.שחכתי _ 5. סורי 6.לא יודעת 7.גרי דוד של קובי ורוני היא ביתו של גרי בת דודה של קובי 8.אין לי מושג 9. אין לי מושג קלוש 10. המסך הלבן הוא "כאלו" מחוץ לסידרה שם הפימות מסבירים מיתנצלים שואלים היתה שם פעם פירסומת כמה שאלות
סורי אני יותר חובבת אני אוהבת הפיג'מות וראיתי את כל הפרקים אבל אני לא ממש מומחית בזה !

ס פ י ר ל

New member
תשובות../images/Emo70.gif

1.סבבה סאלי, מרסלו, פרדי, נג'י,ועוד הרבה לא קבועות. 2.שלוש 3.דידי 4.שכחתי)-:
5.אין לי מושג...... 6.אני לא זוכרת 7.קרובים.... 8.הפיג'מות ברשת 9.אנ'לא זוכרת 10.אומרים הערות. הלך לי נוראי-היה לי היום כבר מבחן- אני לא מרוכזת)-:

שלום לכולם יש לי בקשה ../images/Emo24.gif

תיכנסו בבקשה לקישור ותורידו כמה שיותר פעמים את האיקון של עיניים מתגלגלות תורידו הרבה פעמים
זה אחלה איקון וזה בטח נישמע לכם מוזר הבקשה שלי אבל בבקשה תעשו את זה בשבילי..

למעלה