לב עם קו תחתון כזה?
B bariska New member 19/7/04 #82 ../images/Emo31.gifתשובה כל איבר בסדרה הוא ספרה, שהוצמדה לה תמונת ראי של עצמה. הראשון 1, השני 2, ולכן המשך הסדרה הוא:
../images/Emo31.gifתשובה כל איבר בסדרה הוא ספרה, שהוצמדה לה תמונת ראי של עצמה. הראשון 1, השני 2, ולכן המשך הסדרה הוא:
B bariska New member 19/7/04 #85 סיכום שבועי גבירותי ו...תולעי סיכום שבועי-----> סופרמןZW vicki16 תפוחית מאלפת the freaky girl Evil Gremlin Dynamo1929 אליסה המקורית sheep from hell אני בטור בלאט lara f EMILY666 חידונופיל השבוע...שעד היום היה רק עם תשובה אחת סופרמןZW כלכבוד הצטרפו לטבלה שלנו...אמילי וגם לרה תודה על ההשתתפות ליל טובה
סיכום שבועי גבירותי ו...תולעי סיכום שבועי-----> סופרמןZW vicki16 תפוחית מאלפת the freaky girl Evil Gremlin Dynamo1929 אליסה המקורית sheep from hell אני בטור בלאט lara f EMILY666 חידונופיל השבוע...שעד היום היה רק עם תשובה אחת סופרמןZW כלכבוד הצטרפו לטבלה שלנו...אמילי וגם לרה תודה על ההשתתפות ליל טובה
E EMILY666 New member 19/7/04 #86 אני מופיע!..למה רק חידה אחת כי הישתתפתי רק היום.. שכל אני מקווה יש לי|בנד אני אשתתף בכול החידוניפ הבאים מבטיחה בוריס..
אני מופיע!..למה רק חידה אחת כי הישתתפתי רק היום.. שכל אני מקווה יש לי|בנד אני אשתתף בכול החידוניפ הבאים מבטיחה בוריס..