חידון הפורום

bariska

New member
חידון הפורום../images/Emo13.gif

חידה מס' 1 חידה מעניינת
זכאי או אשם תושב מאי השקרנים ודוברי אמת נעצר בחשד שביצע שוד והובא לדין. בית הדין מתיר לנאשם לומר רק משפט אחד להגנתו.הנאשם חשב רגע ואמר:"האיש שביצע את שוד זה הוא שקרן".מהו פסק הדין שינתן בעקבות משפט זה?

Lara F

New member
הסבר:

"האיש שביצע את השודנ הוא שקרן" ישנן רק שתי אפשרויות - או שהוא דובר אמת או שהוא שקרן אז: אם הנאשם דובר אמת והוא אומר שהאיש שביצע את השוד הוא שקרן אז הוא לא הגנב והוא זכאי... ואם הנאשם הוא שקרן והוא אומר שהאיש שביצע את השוד הוא שקרן אז הנאשם משקר בעצם הגנב הוא דובר אמת) ושוב הנאשם זכאי... זוהי דעתי בכל אופן, יש מצב שאני טועה...

bariska

New member
חידה מס' 2

היכן האמת! על לוח זיכרון לשקרן האלמוני חרותים המשפטים הבאים: 1.בדיוק משפט אחד בלוח הזה איננו נכון 2.בדיוק שני משפטים בלוח זה אינם נכונים 3.בדיוק שלוש משפטים בלוח זה אינם נכונים 4.בדיוק ארבע משפטים בלוח זה אינם נכונים 5.בדיוק חמש משפטים בלוח זה אינם נכונים אילו משפטים בלוח נכונים,אם בכלל?

אממ כולם?

או שבעצם רק החמישי... אוי נו רגע התבלבלתי...... אם זה שקרן אלמוני... אז כל המשפטים אינם נכונים... בסך הכל יש 5 משפטים אבל אחד מהם צריך להיות נכון! אוקיי הרביעי? у мня семъ пятиц на неделе! אבל אני עדיין טוענת שזה הרביעי... כנירא אני ממש טיפשה

bariska

New member
../images/Emo45.gifיפה מאוד../images/Emo13.gif

המשפט הרביעי הוא המשפט הנכון..

bariska

New member
בוודאי שמותר..../images/Emo13.gifאיזה שאלה

ממ מתים?מלחמה?

SupermanZW

Well-known member
חלל/חללים

שטח ללא אדמה=חלל, חיילים ללא נשמה=חללים, צמיד מלחמה=חלל.

למעלה