חידון הפורום 7

ערפד1

New member
לפעמיים העוצמה של האדם גדולה

מהעוצמה של הבועה והאדם מצליח להרוס אותה פשוט מאוד

strahd

New member
בועות דרקון

כל בועת דרקון נעשתה על ידי שלושת מסדרי הכישוף לכן היה בכל מגדל כישוף בועת דרקון. בועת הדרקון של איסטר אכן נגנבה על ידי לוראק, הבועה שנמצאת במגדל הכוהן היא מפאלאנתאס. הבועה שנמצאת בחומת הר הקרח היא הבועה שהייתה בדלתיגות´. עד היום לא ידוע מה עלה בגורל הבועה של ויירת´ והחורבות.

La Gamba

New member
מאיפה אתה יודע את צבעי הבועות?

לפי דעתי אין יותר בועות דרקון, (אולי בווירת´?) אני די בטוח שיש להם צבע אחיד (או בלתי אחיד בידוע, אך אחיד באי אחידותו.) והבועה מפלאנתאס שבורה.

EverMan

New member
זה לא נכון ...

הם נטשו רק שלושה מגדלים. הם השמידו שניים ועל ידי כך גרמו להמון לפחד לתקוף אותם למנוע מהם להיכנס אליהם. ולמגדל בפאלאנתס , שהמלך הכוהן דרש לעצמו , בשניה שהוא עמד להיכנס , קוסם שחור קפץ מהגג וקילל את המקדש שהתעוות בדרך. אז נשארו רק שני מגדלים. איסטר ווויארת נשארו. המגדל באיסתר לא הושמד , הוא פשוט נמצא עמוק בתוך ים הדם של איסתר. אז רק ווירת נשאר. בנוגע לבועות הדרקון , הם לא מחולקות לפי צבעים. אחת גדיל השמיד על האבן הלבנה ושבר את שניהם בתהליך ואת נשמתו של הגנום המסכן
שניים הושמדו בזמן המלחמה. (או אולי שלוש?) אחת עם רייסטלין (זו שהייתה אצל לוראק). ועוד אחת אני ממש לא זוכר.

EverMan

New member
אה וואלה

גדיל מצא את החמישית במגדל הכהן הגבוה (ככה קוראים לו בעברית?) high clerical towel ... ואז הוא רץ לחבורה ואומר : "האם נועדתי ללכת ולשבור כל אחת מהן?" וכמעט פורץ בבכי
קטע גאוני ... ואז היא מושמדת בידי הדרקון שנכנס לצריך ...

La Gamba

New member
זה לא היה המלךל הכוהן שרצה את

המגדל, זה היה ראש העיר, או מישהו חשוב אחר. תבדוק שוב.

strahd

New member
לה גמבה צודק

והקדים אותי בשניות לפני התגובה...
מי שעמדו להיכנס היה צבא האבירים של סולאמניה, אשר עבד בשירותו של המלך הכוהן. המלך הכוהן מעולם לא יצא מחוץ לגבולות העיר איסטר בימי חייו.

EverMan

New member
אני ממש לא חושב שזו התשובה

אולי ראש העיר .. איפה זה רשום ? אני כבר לא זוכר ...

למעלה