חידון החודשB-()

• פותח הנושא Ey@L
  • פורסם בתאריך

Ey@L

New member
חידון החודשB-()

כן כן, החלטתי שמהיום יהיה חידון כל חודש, בחידון יהיו כל מיני שאלות בכל הנושאים שקשורים במחשבים ואינטרנט(במיוחד חדשות מחשבים), קלות וקשות וכל אחד יענה על השאלות שהוא יודע. ולבסוף אענה על כל התשובות. החידון - מספר 1 --------------- 1. דומיינים - של איזה מדינה הסיומת MB? 2. איזה 4 פורטלים על סף מיזוג? 3. ה-CD לא פועל, מהם האפשרויות למצוא את הבעייה?(פורסמו לא מעט אפשרויות לפני כשבועיים בפורום) 4. באיזה אתר תוכלו למצוא כתבה על האינטרנט בחברה הדתית? 5. מי הוא אחראי הפורומים של תפוז? (שם מלא) 6. באיזה תאריך הוכרז חלונות מי? 7. באיזה שנה ייצא האופיס הבא? ומה יהיה מספרו? 8. מה מהירות הפנטיום הכי מהירה שניתן להשיג בחנויות בארץ? 9. באיזה מדינה ייצרו את פנטיום 4? 10. באיזה תערוכה הכריז שר התקשורת על הADSL בתור פעיל? הפעם החלטתי לתת שאלות יחסית קלות (-: בהצלחה (-;

ST

New member
חלק מהתשובות...

1. לא מצאתי MB - מצאתי רק MD - Moldavia 2. וואלה! ו-IOL, נענע ו-Ynet. 4. מה ברשת - www.maba.co.il

eyal!

New member
אחד נכון, אחד לא נכון

ובקשר לתשובה הראשונה שים לב לתיקון טעות.

alona..

New member
פאזל של תשובות

אני אנסה להשלים חלק מהתשובות. קרוב לוודאי שרובן לא נכונות אבל.. בשביל מה אתם פה.. ;-) 3. CD לא פועל- מה בדיוק הבעיה??? בעיקרון- תקליטור הצלה. 5. דקל אופיר- הוווווו יההההה :) 6. אפריל, או בעצם... מאי (?) השנה. 9. ממ.. איפושהו.. מערב ארה``ב. נסה לשאול שאלות יותר קשות.. זה כמו לנסות לפתור נוסחת אטה ולטעות בגלל מינוס קטן. יום נפלא :)

Duvshanit

New member
פאזל של תיקונים.

1. מיקרונאזיה. 2.וואלה IOL, נענע ו YNET 5. ערן גפן. 8. אחד וחצי מגה. 10.טלקום.

eyal!

New member
תיקון טעות!

בשאלה אחת הסיומת צריכה להיות FM במקום מה שרשום. לתשומת ליבכם.
>

progman

New member
סתם ניחוש

2. IOL וואלה, תפוז ועוד משהו :) 3. ה CD מנותק מהמחשב, הכבל נפגם, העינית נפגעה, ומליון סיבות אחרות (הפסקת חשמל, למשל :) ) 4. עיתון הארץ 7. בערך בשנת 1995 (אופיס 95) 8. 1500MHz 9. ישראל, קרית גת (הפרויקט אומנם בוטל, אך נדמה לי כי הוא חודש) 10. Telecom 2000

Ey@L

New member
תשובה ממנהל ``מדריך הטרמפיסט``

הייתה לו בעייה עם פתיחת שם משתמש בוואלה ולכן אציג כאן את התשובות שלו: שייך למיקרונזיה. 1. FM 2. וואלה, IOL, אחלה ותפוז (למרות שהבנתי שהמיזוג בין אחלה ותפוז התבטל). 3. (שמישהו יבדוק שם בפורום את ההודעות הנושא, אין לי זמן לחפש). 4. http://www.maba.co.il 5.כבר ענו. ליוני 2000. 6. 28 . האופיס הבא יצא ב2001 והוא יהיה אופיס 10. 7 . אחד וחצי ג`יגה הרץ. 8 . אין לי שמץ. 9 . תערוכת טלקום 2000. 10 Guides.co.il לש תירבעה תכרעמ תועצמאב רמוה נ.ב הבלגן פה זה עצלנות שלי! תסלחו לי הפעם.

Ey@L

New member
הכל נכון, מלבד טעות אחת ושאלה אחת שלא נענתה

עכשיו תצטרך לגלות איזה שאלה לא נכונה.

למעלה