חידון -דמויות

חידון -דמויות

הדמות להפעם היא --ניני! 1. באיזה פרק יונתן חזר להיות ניני? 2. עם מי ניני רקד במסיבה של מיקה? 3. למי מהשמיניה ניני סיפר ראשון שהוא בעצם יונתן? 4. מתי רוני וניני הפכו להיות זוג? 5. מי ביקש סליחה מניני כשהייתה הפסקת חשמל בכיתה? 6. כשהיה לניני קשה בכיתה עם מי הוא דיבר? 7. מי התחיל/ה את כל המרד תלמידים שיחזירו את ניני? 8. איך ניני קרא לאיה במכתב שלו? ליהי לאב הילי

שכטרון

New member
עונה../images/Emo59.gif

1. סוף 62 2. נטשה 3. רוני (אדם גילה ראשון דרך איה) 4. בפרקים של המבחן במתמטיקה (50 בערך) 5. דורי 6. דגנית 7. רוני 8. "איה, מאיה, אני לא יודע איך לקרוא לך"

shminia net

New member
תיקון ל-8

"איה, מאיה, אני לא יודע איך לקרוא לך,אז אני פשוט יקרא לך-אחותי".

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo72.gif עונה!!!

1. באיזה פרק יונתן חזר להיות ניני? 62 2. עם מי ניני רקד במסיבה של מיקה? נטשה 3. למי מהשמיניה ניני סיפר ראשון שהוא בעצם יונתן? רוני 4. מתי רוני וניני הפכו להיות זוג? פרק 42 5. מי ביקש סליחה מניני כשהייתה הפסקת חשמל בכיתה? אדם 6. כשהיה לניני קשה בכיתה עם מי הוא דיבר? דגנית... 7. מי התחיל/ה את כל המרד תלמידים שיחזירו את ניני? רוני 8. איך ניני קרא לאיה במכתב שלו? איה מאיה, אני אפילו לא יודע איך לקרוא לך..

שכטרון

New member
אה, אדם?../images/Emo59.gif

חשבתי דורי, כי הוא כעס שהוא לא סיפר לו על רוני

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo72.gif כן אבל..

בהםסקת חשמל אדם התנצל בפני ניני שהוא כל הזמן יורד עליו..

עונה...

. באיזה פרק יונתן חזר להיות ניני? פרק 62 2. עם מי ניני רקד במסיבה של מיקה? נטשה 3. למי מהשמיניה ניני סיפר ראשון שהוא בעצם יונתן?רוני 4. מתי רוני וניני הפכו להיות זוג? פרק 42 5. מי ביקש סליחה מניני כשהייתה הפסקת חשמל בכיתה?אדם 6. כשהיה לניני קשה בכיתה עם מי הוא דיבר?דגנית 7. מי התחיל/ה את כל המרד תלמידים שיחזירו את ניני?רוני 8. איך ניני קרא לאיה במכתב שלו?"מאיה,איה, אני אפילו לא יודע איך לקרוא לך"

התשובה של 8

לא ידעתם את התשובה של 8 נכון שהוא אמר שהוא לא יודע איך לקרוא לה אבל אז הוא אמר "אני פשוט אקרא לך אחותי, אחותי התאומה"

../images/Emo55.gifעונה

1. באיזה פרק יונתן חזר להיות ניני? 60 ומשו 2. עם מי ניני רקד במסיבה של מיקה? לא זוכרת 3. למי מהשמיניה ניני סיפר ראשון שהוא בעצם יונתן? אדם 4. מתי רוני וניני הפכו להיות זוג? לא יודעת 5. מי ביקש סליחה מניני כשהייתה הפסקת חשמל בכיתה? נראה לי אדם 6. כשהיה לניני קשה בכיתה עם מי הוא דיבר?דגנית 7. מי התחיל/ה את כל המרד תלמידים שיחזירו את ניני? רונ 8. איך ניני קרא לאיה במכתב שלו? מאיה\איה אני אילו לא ייודע איך לקרוא לך

Titush Black

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. בפרק 59. 2.עם נטשה. 3.לרוני. 4.בפרק 42 כשהם למדו למבחן. 5.אדם. 6.עם דגנית. 7.רוני. 8."איה, מאיה אפילו עכשיו אני לא יודעת איך לקרוא לך". תיתוש

עונה.. ויטלו'ש שלי..

הדמות להפעם היא --ניני! 1. באיזה פרק יונתן חזר להיות ניני? פרק 62 2. עם מי ניני רקד במסיבה של מיקה? נטשה 3. למי מהשמיניה ניני סיפר ראשון שהוא בעצם יונתן? הוא סיפר לרוני אבל לפי ההיגיון אדם ידע לפניה כי איה סיפרה לו.. 4. מתי רוני וניני הפכו להיות זוג? 42 5. מי ביקש סליחה מניני כשהייתה הפסקת חשמל בכיתה? בהפסקת חשמל שהייתה ביום של הטיול 6. כשהיה לניני קשה בכיתה עם מי הוא דיבר? דגנית 7. מי התחיל/ה את כל המרד תלמידים שיחזירו את ניני? רוני 8. איך ניני קרא לאיה במכתב שלו? "אחותי -אחותי התאומה".. אני זוכרת את כל המכתב בעל-פה..אין לי כוח לכתוב הכל..אז.. איה, מאיה , אפילו עכשיו אני לא יודע איך לקרוא לך..אז אני פשוט אקרא לך אחותי, אחותי התאומה".. מיטל.

למעלה