חידון גראנג'

איש!

אתה מרושע!
(ומשועמם?
) אתה באמת חושב שמישהו מסוגל לענות על זה? מה אנחנו, allmusic? (בטח גם להם אין את כל התשובות)

הייתי מנחשת

אם היה לי לפחות קצה של מושג אל האמת שאין לי שמץ בקשר לאף אחד מהשאלות..
אולי תגלה?

תגיד

אז מתי ואיזה שיר הפופייטרז עשו של הפיקסיס? ומה של רד הוט? מעניין לשמוע איך זה יצא

חידון גראנג'

כי חייבים לעשות משהו מועיל עם הפורום הזה. והפעם, גירסאות כיסוי: 1-איזה שיר של לד זפלין ביצע דייב גרוהל בהופעה? 2-איזה שיר של דייויד בואי ביצעו נירוונה באנפלגד שלהם? 3-איזה שיר של הביטלס ביצעו סאונדגרדן? 4-איזה שיר של ניל יאנג ביצעו פרל ג'ם באנפלגד שלהם? 5-איזה שיר של נירוונה ביצעה טורי אמוס בהופעה? 6-איזה שיר של אלטון ג'ון דייב גרוהל ביצע בהופעה? 7-אילו שני שירים של נירוונה ביצעו manic street preachers? 8-איזה שיר של הדורז ביצעו נירוונה בהופעה? 9-איזה שיר של angry samoans ביצעו הפו פייטרס? תנסו, זה לא עולה כסף

call me a dog

New member
לחידון של שירה-

כי אין לי כוח להתחכמויות של סיאטלוג.. 1-איזה שיר של לד זפלין ביצע דייב גרוהל בהופעה? מדרגות לגן-עדן. 2-איזה שיר של דייויד בואי ביצעו נירוונה באנפלגד שלהם? אדם אשר מכר את העולם. 3-איזה שיר של הביטלס ביצעו סאונדגרדן? בואו יחדיו. 4-איזה שיר של ניל יאנג ביצעו פרל ג'ם באנפלגד שלהם? קיפ און רוקינג, לא? 5-איזה שיר של נירוונה ביצעה טורי אמוס בהופעה? סמלס לייק טין ספיריט. 6-איזה שיר של אלטון ג'ון דייב גרוהל ביצע בהופעה? ? 7-אילו שני שירים של נירוונה ביצעו manic street preachers? ? 8-איזה שיר של הדורז ביצעו נירוונה בהופעה? ? 9-איזה שיר של angry samoans ביצעו הפו פייטרס? ?

7

איזה שירים של נירוונה חידשו manic street preachers? התשובה (אם אני לא טועה ואני מקווה שלא) been a son pannyroyal tae

Bean1

New member
lets see..

1-stairway to heaven 2-the man who sold the world 8-3-* 4-אוי שמעתי את זה...אבל שכחתי...נו..יופי 5-ידוע על כך, לא ידוע על השיר 6-אני זוכרת שהם עשו been a son..את השני שכחתי מה הוא היה 7-the end 9-no idea... אז בעצם.. i dont know shit

יפה מאוד:)

נו חבר'ה, עוד חסרות תשובות ל6 ו-9! את 6 בטוח שמעתם, רמז: סצינת האוטובוס המרגשת בכמעט מפורסמים.

למעלה