חידון בסגנון איה כורם.

Nimrod121

New member
חידון בסגנון איה כורם.

שלום לכולם. בתור אחד שהתחיל לכתוב כאן לאחרונה, החלטתי להפעיל קצת את הפורום (אני מקווה שזה בסדר). חשבתי על פעילות כלשהי עד שהגעתי למסקנה שכדאי לכתוב חידון קצר שיעסוק באיה (בחידון יהיו רמזים לתשובות. את הרמזים תצטרכו לפענח ויהיו גם שאלות בודדות עליהן תצטרכו לענות בתשובה קצרה). אני מאמין שתדעו לענות על השאלות כיוון שכל מי שאוהב את איה חייב לדעת אותן. אבל בכל-זאת אני חושב שזה יכול להיות נחמד בתור משחק הפעלתי. החידון בסגנון איה
: 1. הוא זה שאיה רוצה ממנו ילדים. מה שמו? 2. "ואיך אני אדקור את כל מי שייתקרב. הלא כבר נשבר לי פעם הלב". מאיזה שיר נלקחה השורה הזו? 3. מצאו את שם השיר (הפוך על הפוך)- בתחילת הבוקר אתכרבל עם אהובי (המשפט הזה הוא בעצם הניגוד לשמו של השיר). 4. בו איה למדה את תחום המוסיקה ונוהגים לאכול אותו בראש השנה. על מי מדובר? 5. ההפך מחורף. הוא שם השיר. 6. הוא כתב לה את השיר לאלבום והוא בעצם השיר שלו. 7. איה רוצה להקיא אותו, להזיע אותו החוצה ולהיפטר ממנו. השיר נקרא _______. 8. "עוד ייצאו שבתות בשלווה ובחסד ברשרוש העלים באביב". מאין לקוחה השור הזו? מאיזה שיר? 9. מי היא זו שאיה כתבה לה את השיר "את אף פעם". 10. איך נקראה הסדרה ששודרה ב-HOT שבה איה הייתה אחראית לפס הקול? 11. איך איה מכנה את החברים הקרובים שלה אותה הכירה בבית הספר ללימודי מוסיקה? בהצלחה. אני מקווה שתהנו
.

Nimrod121

New member
התשובות לחידון.

כדי שתוכלו לאמת את תשובותיכם. 1. יונתן שפירא. 2. קליפה. 3. בסוף הלילה. 4. בית הספר למוזיקה שנקרא "רימון". 5. קיץ. 6. השיר של איתי שנכתב ע"י איתי פרל. 7. אתה זורם אצלי בדם. 8. שיר אהבה פשוט. 9. מירי מסיקה. 10. המערכת. 11. הפרלמנט.

hilali1

New member
ידעתי הכל.. כמה צפוי ../images/Emo8.gif

תודה. יופי של רעיון. והתמונה נראית ממש יפה ככה

TaMaR YoShA

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

החידון בסגנון איה: 1. הוא זה שאיה רוצה ממנו ילדים. מה שמו? יונתן שפירא
2. "ואיך אני אדקור את כל מי שייתקרב. הלא כבר נשבר לי פעם הלב". מאיזה שיר נלקחה השורה הזו? קליפה
3. מצאו את שם השיר (הפוך על הפוך)- בתחילת הבוקר אתכרבל עם אהובי (המשפט הזה הוא בעצם הניגוד לשמו של השיר).בסוף הלילה 4. בו איה למדה את תחום המוסיקה ונוהגים לאכול אותו בראש השנה. על מי מדובר? |רימון 5. ההפך מחורף. הוא שם השיר.קיץ!!!
6. הוא כתב לה את השיר לאלבום והוא בעצם השיר שלו. איתי פרל
השיר של איתיי!!!! 7. איה רוצה להקיא אותו, להזיע אותו החוצה ולהיפטר ממנו. השיר נקרא _______. |אתה זורם אצלי בדם
8. "עוד ייצאו שבתות בשלווה ובחסד ברשרוש העלים באביב". מאין לקוחה השור הזו? מאיזה שיר? שיר אהבה פשוט!!!!
9. מי היא זו שאיה כתבה לה את השיר "את אף פעם". מירי מסיקה?!? לא בטוחה 10. איך נקראה הסדרה ששודרה ב-HOT שבה איה הייתה אחראית לפס הקול? אין לי שמץץ... 11. איך איה מכנה את החברים הקרובים שלה אותה הכירה בבית הספר ללימודי מוסיקה? הפרלמנ''ט!!!

viko222

New member
מז"א אחראית על פס קול?

מה התפקיד של זה? וזה התוכנית שהייתה משודרת בערוץ לוגי? כי אם כן זה תוכנית ממש יפה
ראיתי את כל הפרקים...

perrinat

New member
המערכת לא היתה ב-yes?../images/Emo12.gif

והיא עשתה ארט לתוכנית, לא?

Nimrod121

New member
כמדומני שהיא הייתה ב-HOT.

לדעתי היא הייתה בערוץ "לוגי" שב-HOT. אני תמיד ראיתי את "המערכת" דרך HOT. למרות שבראיון אחד עם איה נאמר כי "המערכת" שודרה בכלל ב-YES. אבל לדעתי הם טועים.

Nimrod121

New member
נכון. זה גם ב-VOD אבל לא רק.

"המערכת" שודרה גם בערוץ "לוגי" שהוא בלעדי ל-HOT. אני

papashdon

New member
אז זהו..

שכבר לא. כנראה אפחד לא הזמין מהתוכן של 'לוגי'.. אבל היום במיוחד שמעתי בשעה 15:00 את השיר... לא יודע, יש טובים יותר..

למעלה