חידון אופנה קצר...

BelKirill

New member
חידון אופנה קצר...

זה אחד מהקטעים של פורומים שמדברים על נושא מסויים, חידונים קצרים לא נושאי פרסים (הפרס הוא בלדעת שאתן צודקות...) אז ככה: 1. מה שם המעצב של חברת פולו? 2. ג´קט אלגנט ארבעה כפתורים על מישהו 1.75, מתאים או אסון? 3. מי המעצב שלאחרונה פרש מעולם האופנה? 4. טבעות מזהב לבן, צמיד מזהב צהוב, יפה או אסון? 5. מה שם המישפחה של לינדה, מחמישיית דוגמניות העל של תחילת ה-90? 6. ואם כבר, מה שם המישפחה של כריסטי, מאותה החמישייה? 7. מה היתה התערוכת גברים הראשונה שבה הופיעה "דוגמנית קישוט", איזה חברה, ומה שם הדוגמנית? 8. מכנסי פאייטים (כחול זוהר), חולצה עם תוכי ורוד ונוצות (על התוכי) ומעיל עם צווארון פרווה (בז´), מתאים או אסון? 9. מה הצבעים הכי מחמיאים למישהו עם צבע עור חיוור, שיער בלונד ועינים בהירות? מה אם העיניים ירוקות? 10. מה הצבעים הכי מחמיאים למישהוא עם עור כהה, שיער חום-כהה-שחור, ועיניים חומות? מה אם הן אפורות? אז יאללה, תתחילו לחשוב, ובלי להציץ! אתן תרמו רק את עצמכן (אני נשמע כמו מורה...). אה, ולכל התשובות הללו יש מענה חד-משמעי אז אל תתחילו להתפלסף. מקווה שתיהנו, שלכן, -BelKirill

אז הנהנ חלק מהתשובות

2. אני שונאת ג´קטים 4 כפתורים על כל אחד אז אני לא אובייקטיבית בכלל בשאלה הזו. 3. איב סאן לורן פרש השבוע מעולם האופנה הפריזאית, אלא אם כן הספיק לעשות את זה עוד מישהו... 4. זהב לבן יפה לדעתי הן לבנים והן לבנות, אבל העיניין תלוי בעד כמה התכשיט עדין. 7. אם אני לא טועה בתצוגת האופנה של סאן לורן הופיעה אחת שאני לא זוכרת את שמה בתור דוגמנית קישוט והיא אפילו מצולמת עם איב האגדי. 8. המכנס המזעזע הזה, מאיפה הבאת אותו, הוא ממש מזעזע מתאים לקארי בראדשו מסקס והעיר הגדולה. 9. לבעלי עור חיוור מתאימים בגדים כהים- ההיפך מצבע העור שלהם, וכן צבעים לפי צבע העיניים שלהם- שיבליטו את העיניים, כמו כחול, תכלת, ירוק בקבוק. 10. לכהי עור מתאים כמעט הכל מלבד חום ואוף ווייט. כמה אנשים כבר יש עם עיניים אפורות?! וסליחה על הבורות דוגמניות זה לא התחום שלי. לינוי

עוד תשובות

1. נורא קל - ראלף לורן הענק. 2. אסון, אבל רוב הדברים על גברים בגובה כזה הם אסון
3. ענתה לילי 4. כיום הכל הולך - גם זהב וכסף על אותה יד (למרות שאני אישית לא מתה על זה). 5. אוונג´ליסטה. 6. טארלינגטון. על כל היתר לילי ענתה ולעניים אפורות הכי יפה אפור כדי להדגיש אותן.

BelKirill

New member
אני מבקש!!!

אני 1.70!!! ואת עוד אומרת שעל 1.75 הבגדים זה אסון! פגוע אני עד עמקי נשמתי הקטנה והקומפקטית... ובכלל, דברים טובים באים בחבילות קטנות (חוץ מדבר אחד בכל מקרה). ועלינו, נמוכי הקטנה, ג´קט שני כפתורים נראה טוב. ושלוש, אבל תלוי בגיזרה. ועדיין יש מספר חורים בתשובות... אז תמשיכו לנסות... עד שבנות יבינו ש-1.70 זה גובה לגיטימי, שלכן, -BelKirill

Pucci

New member
איייייייים באאק פיפל!!../images/Emo23.gif

הגיע הזמן להשוויץ בפניכם בידיעותי באופנה
תיהנו יקירי 1. ראלף לורן 2. אסון דפנטלי 3.איב סאן לורן 4. ממש לא ביחד אבל אולי לא הבנתי את השאלה והתכוונת לכל אחד בנפרד 5. אוונג´ליסטה 6. טרילנגטון 7. פאק תפסתם אותי לא מוכנה...... 8. אסון 9. ירוק וכחול לעיניים כחולות וכנל גם לעיניים ירוקות 10. צבעי קאמל, אדום ובעיקר צבעים חמים צ´או

BelKirill

New member
רמז קטנטן...

בקשר לשאלה מספר שבע, הדוגמנית, היא משלנו, והיא במילאנו... שלכן -BelKirill

תשובות מלאות

1. ראלף לורן 2.אסון, ג´קט אלגנט הולך רק עם שני כפתורים 3. איב סן לורן, 4.אסון, או הכל זהב לבן או הכל זהב צהוב. 5.אוונג´ליסטה 6.ברינקלי 8.אסון 9.תורכיז, ירוק בהיר 10.כחול, שחור, לבן, אפור כהה לעיניים אפורות... החסר הוא דוגמנית הקישוט... אגב את התשובות המלאות ענה מרמלד... נשיקות לינוי

BelKirill

New member
עדיין לא.

סורי. 2. כבר עניתי, מספר כפתורים תלוי בגובה. 1.90 וארבעה כפתורים הולכים מצויין. שלוש כפתורים, תלוי בגיזרה, אבל לרוב 1.75 מינימום. 6. פספוס ענקי! 9. ממש, אבל ממש לא... 10. רק הלבן נכון (רמז רמז). נו? מישהוא? שלכם, -BelKirill

BelKirill

New member
תשובות, ו...אנחנו על המפה!!!

מכיוון שענו כמעט על הכל ונשארה רק שאלה שבע לא פתורה... 1. ראלף לורן. 2. הגובה לא מתאים, ארבעה כפתורים מ-1.85 בערך נראה מצויין. 3. סן לורן, תחסר לנו. 4. אסון, אבל זה תופס תאוצה... אלוהים ישמרנו... 5. לינדה אוונג´ליסטה, הדבר הכי טוב שיצא מקנדה והמהממת מבין דוגמניות העל ובכלל (יש לי את זה קשה...). 6. כריסטי טארלינגטון, עם הבייבי פייס שלה, והגוף שלא מפסיק. 7. התצוגה של הגברת דונטלה ורסאצ´ה שגם לה יש הרבה כשרון (אבל לא כמו ל... יהי זכרו ברוך). הדוגמנית משלנו, שרון גניש, וכמו שאתן רואות היא פתחה את התצוגה האחרונה של דונטלה. 8. אסון כמובן, התאמינו שראיתי את זה טבעי? אני עדיין לא מאמין, והחברות שלה, שלא נדע מצרות. 9. שחור, אפור כהה, כחול עמוק, NAVY, ירוק אזמרגד, אדום חזק, בורדו (אדום כהה). לעיניים, אותו צבע, ירוק בהיר. מצבעים בהירים להימנע, כמו גם מצהוב. 10. כחול וירוק אכן כאן, התבלבלתי, ורוד (כן כן), צהוב וסגול, שנהב וכאמל. לבן אפשרי. ולעיניים אפורות, איך לא, אפור. להמנע מחום. סליחה מרמלד על זה שכתבתי שרק לבן מתאים, התבלבלתי טיפה. תודה לכולן על ההשתתפות, הפרס הולך ל... Pucci. הכי קרובה לתשובות שהיתה לנו. מרמלד כמעט השווה אבל כריסטי האהובה עלינו הפילה אותו, לזכותו יאמר, שברינקלי היא בחורה מהממת בפני עצמה, אבל לא כמו טארלינגטון. אז Pucci תזכה לבחור פרס מהאוסף המדהים שלנו:
,
ו-
,
. או שבמקום אחד משלושת הפרסים האלה היא יכולה לבחור לנשק את הצפרדע הקסומה
ולראות לאיזה נסיך היא תהפוך. אני מחכה לתשובה... אז עד החידון הבא, שלכן, -BelKirill

Pucci

New member
ותודה להוריי שהביאוני עד הלום../images/Emo8.gif

תודה תודה לכם יקירי!! התאמינו שכל כולי בת 15?! אני חושבת שרוב הידע שלי בא מהתמכרות מאסיבית לאופנה. אכן. כלבתכם צורכת את זה. באינפוזיה לוב יו אול צליל
נ.ב. נראה לי שאני אבחר במכונית המאגיבה שחונה שם למעלה...... :)

NasTy GirL

New member
ג´ה נה סה פה...../images/Emo7.gif

1. מה זה חברת פולו? 2. אסון, זה תמיד אסון 3. אין לי מושג...מישהו פרש בכלל? 4. יפה, אבל מה זה זהב צהוב? 5. לא יודעת 6. לא יודעת 7. לא יודעת, מה זה דוגמנית קישוט? 8. אסון...פאייטים בתור פריט לבוש זה בעעעעעעע (תוך כדי פתיחת הפה והצבעה על הלוע...) 9. צבעים כהים (מה שאני לובשת...אני כמעט בלונדה ויש לי עיניים חומות-זה משנה?) 10. לבן וצבעים שקטים אתה באמת נשמע כמו מורה...אני מרגישה כמו מבחן, שאני יודעת שאני אכשל בו...

למעלה