חידון...:) © N o a a1

lali92

New member
חידון...:) © N o a a1

1.אזכור את בית אבא ואמא____ 2 זה לא בשמיים _____ 3.ובשעה מסוימת____ 4.יש משהו באויר ו_____ 5.ואימי עוד קוראת לי_______ 6.אל תמתיני לו הוא _____ לקוח מהשירים: 1.יש בליבי כינור 2.אם 3.שמור על העולם ילד 4 לא קל 5 הדרך אל הכפר 6 סינדרה חחחח אני יעשה אח"כ במשו שלא קשור במישה חוחוחו אבל זה בתור התחלה חחח

lali92

New member
מ-ת-ח-י-ל--ה

1.אזכור את בית אבא ואמא רואה טלויזיה! 2 זה לא בשמיים זה פה בארץ ישראל! 3.ובשעה מסוימת עוד נפגוש את מישה!! 4.יש משהו באויר ו זהו זיהום אוויר! 5.ואימי עוד קוראת לי : נו בואי כברררר! 6.אל תמתיני לו הוא יאחר קצת!

N o a a1

New member
חחח אלה כל השירים שמישה שר חחח

יפה והנה: 1.אזכור את בית אבא ואמא ישנה 2 זה לא בשמיים למה ללכת כל כך רחוק?! 3.ובשעה מסוימת יגיע החופש הגדול 4.יש משהו באויר ו את נחנקת
(כי לא עשית בדיקה לגז!) 5.ואימי עוד קוראת לי לקפל את הכביסה
6.אל תמתיני לו הוא לא שווה את זה!

תשובות.....

1)אזכור את בית אבא ואמא קוראת ספר 2)זה לא בשמיים לא נשראו כרטיסים במטוס 3)ובשעה מסוימת יגמר שיעור חשבון אאאאאאאמן!! 4)יש משהו באוויר וזה אבק יש היום שרב 5)ואימי עוד קוראת לי כי אנחנו צריכים לנסוע לקניון 6)אל תמתיני לא הוא לא יבוא הוא תקוע בפקק באיילון!! חח אחלה שאלון אולי גם אני אעשה כזה....

../images/Emo15.gifגמאני עונה!!

.אזכור את בית אבא ואמא *מכינה אוכל* 2 זה לא בשמיים *זה באדמה* 3.ובשעה מסוימת *מישה ינצח בקדם* 4.יש משהו באויר ו *זה ערפל* 5.ואימי עוד קוראת לי *לסדר ת'כביסה* 6.אל תמתיני לו הוא *יבוא במאה הבאה*

למעלה