אלין 2גירסה מחודשת
New member
חידוןןןןן../images/Emo79.gif
היי אנשים היום הייתי בסופרלנד ובגלל זה לא פירסמתי ת'חידון! (אני וחברה שלי חרשנו על הקומבה)! חחחחחחחחחחחח...טוב אז הנה החידון! מותר לשלוח לי תשובות מחר עד שמונה, מותר עד 3 במסרים בלבד! 1) סדרו את המשפט! סיול יצודקיובונ חנתקיש תינשמ! 2) שיער חום לי יש ועיינים שחורות, שיער שפיצי וקוצני וגוף שרירי, דמות דיי משנית! מי אני? 3)לענות על זה לא במסרים!! פה בשירשור!! אך ורק על השאלה הזאת!! תנו לי או רקע או 5 תמונות של השחקן הזה!
נ.ב
את הרקעים ניתן לקחת מכל מקום אך שלא יחזרו על עצמם (הרקעים) כמו כן שהתמונות לא יחזרו על עצמן יותר מדיי! כל תמונה 3 פעמים מקסימום!! 4)תנו לי פיסקה בת 4 שורות על השחקן נתן רביץ..לא משנה מה...!3 שורות לא יספיק אז לדייק! 5)מי גילם את רועי? 6) _________ ירדה להפסקת ________ ואז קרה ה_________ 7) א_ _ ת _ _ _ מ_כ_ ת ב_ _ גת י_ל_ _ם 8)תתארו לי את גילי.. צבע שיער צבע עיינים וסוג שיער
בהצלחה לכולם!
היי אנשים היום הייתי בסופרלנד ובגלל זה לא פירסמתי ת'חידון! (אני וחברה שלי חרשנו על הקומבה)! חחחחחחחחחחחח...טוב אז הנה החידון! מותר לשלוח לי תשובות מחר עד שמונה, מותר עד 3 במסרים בלבד! 1) סדרו את המשפט! סיול יצודקיובונ חנתקיש תינשמ! 2) שיער חום לי יש ועיינים שחורות, שיער שפיצי וקוצני וגוף שרירי, דמות דיי משנית! מי אני? 3)לענות על זה לא במסרים!! פה בשירשור!! אך ורק על השאלה הזאת!! תנו לי או רקע או 5 תמונות של השחקן הזה!