חידוןןןןן

חידוןןןןן../images/Emo79.gif

היי אנשים היום הייתי בסופרלנד ובגלל זה לא פירסמתי ת'חידון! (אני וחברה שלי חרשנו על הקומבה)! חחחחחחחחחחחח...טוב אז הנה החידון! מותר לשלוח לי תשובות מחר עד שמונה, מותר עד 3 במסרים בלבד! 1) סדרו את המשפט! סיול יצודקיובונ חנתקיש תינשמ! 2) שיער חום לי יש ועיינים שחורות, שיער שפיצי וקוצני וגוף שרירי, דמות דיי משנית! מי אני? 3)לענות על זה לא במסרים!! פה בשירשור!! אך ורק על השאלה הזאת!! תנו לי או רקע או 5 תמונות של השחקן הזה!
נ.ב
את הרקעים ניתן לקחת מכל מקום אך שלא יחזרו על עצמם (הרקעים) כמו כן שהתמונות לא יחזרו על עצמן יותר מדיי! כל תמונה 3 פעמים מקסימום!! 4)תנו לי פיסקה בת 4 שורות על השחקן נתן רביץ..לא משנה מה...!3 שורות לא יספיק אז לדייק! 5)מי גילם את רועי? 6) _________ ירדה להפסקת ________ ואז קרה ה_________ 7) א_ _ ת _ _ _ מ_כ_ ת ב_ _ גת י_ל_ _ם 8)תתארו לי את גילי.. צבע שיער צבע עיינים וסוג שיער
בהצלחה לכולם!

הקפצההה../images/Emo79.gif

שאנשים יראו חיחי זה יורד למטה ציק צאק חיחי חחחחחחחחח סתם! הקומבה השפיעה לי על המח! איתכם הסליחה!

perfecta

New member
או-קיי

הממממ עונה לחידון שעשית... 1. לוסי דובינצ'יק 2.תומר טל (צוף) 3. צירפתי רקע...קצת מעפן 4.נתן הוא בן 38 הוא נשוי, יש לו בת בשם אלמה ובן בשם ליאון, הוא חתיך הורס ומהמם, הוא כבר היה נשוי בעבר, הוא בהתחלה היה אמור לשחק את רענן(בסוף לא), ובפרק האחרון לסדרה, הוא יופיע עם שעון יד פגזי! היה כתוב בעיתון... 5.רון שחר. 6.ירדת להפסקת פיפי ואז קרה הפיצוץ. 7.אפרת כהן ...ת'המשך לא יודעת... 8.צבע שיער שחור, עיניים חומות כההות, שוג שיער...קצר וחלק.

יופי לי פרפקטה עלקקקקקקקק../images/Emo79.gif

דבר ראשון את לא עלית לשלב הבא אז את לא יכולה להישתתף! דבר שני את הרסת לי ת'חידון כי עכשיו כולם יעתיקו ממך וידעו ת'תשובות! ממש יופי...תודה לך!

perfecta

New member
סליחה...היה שלב ראשון?

לא ידעתי מה את רוצה ממני... טוב תמשיכי לכעוס...

perfecta

New member
חוץ מזה, מה את כ"כ עצבנית?!

כולה חידון מסוג ד'... אז לא ידעתי שהיה שלב ראשון!!! סו וואט?! כזה ביג דיל?! ועם כל הכבוד לך, אני נכנסת לפה כל הזמן, ולא ראיתי שכתבת אפילו הודעה אחת! אז בטח ובטח לא ראיתי ת'שלב הראשון שספק אם היה בכלל פה בפורום... אז מה את מתחילה עם ה"עלק" וה"הרסת לי ת'חידון" ו"כולם יעתיקו"?! א' כל אף-אחד לא יעתיק וב' כל, רוצה להוציא ת'עצבים שלך? קחי כרית תתאגרפי בה או משהו, לא יודעת 'דפקי ת'ראש בקיר אבל די להאשים לא ידעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים יש לי בקשההה../images/Emo79.gif

אני עכשיו פורשת למיטה
אחרי יום ארוך בסופרלנד ואני רוצה
שמישהו או מישהי יקפיצו לי את זה שאותם אנשים שעלו לגבר יוכלו לראות ולשלוח הודעות...אז אני יכולה לסמוך על מישהו? אה ושכחתי להגיד! יש לי רשימות אז מי שלא עלה לשלב הבא שלא ינסה אפילו לשלוח מסר כי אני פשוט לא יקרא את זה אפילו ככה ש...לא חבל? רק שמישהו יסכים להקפיץ ואני אוכל לשון בשקט...פליזז.....

../images/Emo85.gif../images/Emo108.gifאני חדשה כאן../images/Emo70.gif

ממצב אנשים
אני חדשה פהההההה
אני רואה מיכאלה ו....אממ..חולה על הסדרה חחחחח
ואני מ-ת-ה על מ---ל---א מפורסמים אין לי כוח לכתוב את כולם
קוראים לי מעין בת 14 מראשון לציון
צרו קשר גם ב
311099444
ב-
מעיינו'ש
ו...אני גם אממ..אך להגיד ג-ו-ס-ס-ת על הראל סקעת אז לכל הודעה שלי תצטרף תמונה של המושלם ואת המשפט הבא[הראל סקעת האיש ןהאגדה]
ה
ר
א
ל
ס
ק
ע
ת
ה
א
י
ש
ו
ה
א
ג
ד
ה
אז....קבלו
ה
ר
א
ל
ס
ק
ע
ת
ה
א
י
ש
ו
ה
א
ג
ד
ה

גיגי123

New member
היי מעיין

ברוכה הבאה!! תהני פה.. קוראים לי ליר אני בת 14 והייתי בשידור של רובי פורת שובל(עליזה) וגם לירונוש הייתה...ואחת שיש לה יום הולדת היום..אני לא מכירה סורי.. המספר שנתת זה האיסיקיו שלך??? אממ..אם יש לך איסיקיו או מסנג'ר תגידי(תכתבי)

../images/Emo85.gif../images/Emo108.gifכן זה האיי סיי שלי../images/Emo70.gif

אין לי מסן
ה
ר
א
ל
ס
ק
ע
ת
ה
א