חידוד

Berethor

New member

עלייך להבין מה סוג הגברים שצורכים את התמונות האלה, וכן

מה התמונות מעוררות בנפשם של גברים "רגילים" בכלל. כולל נערים מתבגרים.
ואם תגידי שאינך יודעת, אומר אני לך: גברים אלימים ושונאי נשים צורכים את התמונות האלה, ובנפש הגבר הממוצע, וכמובן הנער המתבגר, הן מעוררות בוז, זלזול, אכזריות, התנשאות על הנשיות. וכל אלה מתבטאים בצחוקים רעים, פרועים וגסים.

catchet

New member
אני חושבת שצריך לטפל

בתגובות הבוז והזלזול של הגברים ולא בנשים שבסך הכל מבטאות את מיניותן.

Berethor

New member
אבל ראית שיש גם נשים שמזלזלות בנשים אחרות מאותה הסיבה

לכן זה מאפיין של אנשים מסוימים, ולא רק של גברים מסוימים. לא כל מי שאוהב לראות נשים בלבוש סקסי או בתנוחות סקסיות מזלזל בנשים, הבחירה אם לראות בזה משהו מושך או משהו נלעג, או "גם וגם" היא אינדיבידואלית. בנוסף זה דבר ידוע שגם בקרב אנשים שמרנים יכול להיות זלזול רב כלפי גוף של נשים וכלפי מיניות, ודווקא משום כך לצדד בצניעות רבה יותר, ובכך להדיר נשים כמה שיותר.

"בחברת השילוט "דיל-טוב", שסירבה לפרסם את תמונות הנשים, טענו בפני ההסתדרות הרפואית כי סיבת הפסילה היא איסור מצד עיריית ירושלים לפרסם תמונות של נשים, בנימוק כי מדובר ב"אזור חרדי". אלא שבעיריית ירושלים טוענים בתוקף כי לא היו דברים מעולם - וכי אין כל בעיה לפרסם תמונות נשים בירושלים. כך או כך, הקמפיין בצורתו המקורית נפסל, ועלה בבירה רק עם תמונות של גברים."

"לפני כשבוע יצאה ההסתדרות הרפואית בקמפיין חדש, שמטרתו להציב את סוגיית מערכת הבריאות הקורסת במרכז מערכת הבחירות. כחלק מהקמפיין פרסמו בהסתדרות הרפואית שלטי חוצות, ובהם תמונת קשישה שמלוה בכיתוב: "למה צריך לחכות שנה לניתוח?" ותמונה של רופאה השואלת: "למה חסרים כל כך הרבה רופאים?""

"שילוט החוצות עלה בשבוע שעבר ברחבי הארץ. בהסתדרות הרפואית ביקשו לפרסם את הקמפיין במיקום מרכזי בירושלים: במפגש שדרות הרצל-רבין, מעל מחלף קריית משה, הסמוך לקריית הממשלה. לאור סירוב חברת השילוט, נאלצו בהסתדרות הרפואית לעלות עם הקמפיין בירושלים עם תמונות גברים בלבד. כאשר ביקשו לברר את הדברים לעומקם, הסבירו בחברת השילוט להסתדרות הרפואית, כי הוחלט שלא להגיש כלל בקשה לעיריית ירושלים לאישור השלטים הספציפיים בשל ניסיון העבר."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4630205,00.html

catchet

New member
לא אמרתי

שכול הגברים מזלזלים בנשים, אלא שצריך לטפל באלו שכן

Berethor

New member
זה משום שאת מצפה מנשים להיות גבריות אבל זאת לא הציפיה הרווחת

קראת בעבר נשים שהיו כנועות "כסמרטוטות", ועכשיו את קוראת לנשים שמושכות "מושפלות", אלו ביטויים שמשתמשים כלפי גברים שלא מספיק גבריים ולא כלפי נשים, בדרך כלל אין ציפיה מנשים להיות חזקות וגאוותניות, אבל יש ציפיה מנשים להיות מושכות. כמה מהתנוחות האלו את מוצאת "כמשפילות"? והאם כל תנוחה נשית היא משפילה לדעתך? כנראה שכך הדבר.

"All three character types are considered to be very feminine —with Child representing Light Feminine, Seductress representing Dark Feminine and Wife being in the middle, just like the movie that the trope gets its title from. Instead of Beauty, Brains and Brawn it's (pretty) Beauty, (pleasant) Beauty, and (provocative) Beauty. Instead of butch, femme, and neither it's (girly) femme, (lady-like) femme, and (overtly sexy) femme."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TheThreeFacesOfEve

Berethor

New member
אישה "צריכה" להיות סקסית כדי להיות סקסית, וזה דבר הגיוני

זה לא אומר שאישה עם נתונים טובים לא יכולה להראות מספיק טוב ולהיות מושכת יחסית אפילו בבגדים צנועים ועם התנהגות לא מושכת, אבל זה לא מימוש מלא של הפוטנציאל שלה, משום שעם בגדים סקסים והתנהגות סקסית, סביר להניח שהאישה תראה מושכת יותר ככה.

"For some men, it's very easy to forget what they are doing when agorgeous woman strolls past and lose control, doing things like walking into walls, tripping over themselves, dropping fragile objects, etc. Mostly a comedy trope."

"If this induced intentionally by the woman in question when We Need a Distraction, it falls instead into Show Some Leg."

"Contrast, naturally, Not Distracted by the Sexy and Ignore the Fanservice."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/DistractedByTheSexy

ואני מוצאת את הצילומים באתר המסוים הזה לסקסיים

ושמחה לשחרר את הפנטזיות הנשיות לכיוונים שאנשים כמוך ואולי נשים כמו קאטצ'ט לא חושבים וחושבות עליהם.

לי התמונות האלה נראות כאילו הגברים בהן מרגישים סקסיים

הם לא נראים לי מושפלים.
ודרך אגב, יצא לי להכיר כמה וכמה גברים שאוהבים תנוחות כאלה ומרגישים איתן טוב.

Berethor

New member
נשים הן שונות, לדוגמה גם לעלות על הבמה יכול להרגיש "לא נוח"

עבור אישה ביישנית, שמרנית או/ו גאוותנית דברים מהסוג הזה יכולים להרגיש "משפילים", עבור אישה אחרת זה לא מרגיש ככה. זה הבעיה עם להסתכל על הכל מנקודת מבט אישית, זה בדרך כלל דבר שגוי.

נשים הן שונות וגברים הם שונים, השאלה היא לאיזה מגזר או

לאיזה רובד חברתי הן/הם משתייכות/משתייכים.
תחפש בגוגל males showing hole

Berethor

New member
אחרי ההמלצה הזאת שלך, אני כבר לא מאמין לך שאת לא צופה בפורנו

משום שהטאמבלר של "males showing hole" כולל הרבה תמונות פורנוגרפיות של גברים.

Berethor

New member
כמה נשים יצא לך לראות עם תמונות דומות לאלו? חוץ מאשר בפורנו

לדעתי התחת העירומה של גברים לא מעניינת כל כך אישה ממוצעת, בכדי לשים "פוקוס" כזה עליה, זה נראה כמשהו שמיועד יותר לקהילה ההומוסקסואלית, אשר אין לי חלק בא.

למעלה