חידה

1Shir

New member
חידה

אם אני זוכרת נכון, שרשור החידות הקודם הסתיים בתום שביקש ממישהו לשאול חידה במקומו. יש לי שתי חידות ושתיהן קלות, אז תענו על שתיהן... 1.מה היה הדבר הראשון שהמכושפות כתבו בעצמן בספר הצללים ומי מהן עשתה זאת? 2.מי מהמכושפות לא ישבה בכלא ומתי ישבו בכלא השתיים האחרות? שיר.

Gal-Mo0D

New member
הדבר הראשון היה

הכישוף נגד הווגימן ופיבי כתבה אותו. וכל האחיות ישבו בכלא, כי בפרק של החזרה לשנות השבעים, כולן נאסרו בעוון גניבת רכב וחטיפה. אני מניח שהתכוונת לזה שפרו הייתה בכלא כשהיא "גנבה" את הנזר ופיבי ישבה בכלא בעתיד אז פייפר לא ישבה בכלא. אבל לפי הסדרה, כולן ישבו.

Gal-Mo0D

New member
מהו הפרק הראשון בו הוזכר המקור ?

ונא לחכות שאני אאשר את התשובה.

Woogyman

New member
אממ לדעתי זה "תני לי סימן", לא?

שהשד ההוא שם אומר "המקור אוהב שאני מביא לו מכשפות" או משהו כזה, לא? אולי הוא עוד הוזכר לפני זה.

Gal-Mo0D

New member
אפילו הערמת עליי

אני זכרתי את הפעם שהוא הוזכר ב"אפוקליפסה, לא"... אבל יפה מאוד... צדקת.

Woogyman

New member
אז שאלה

מממ... באיזה פרק ראו לראשונה את הסבתא של האחיות? הדיפדופים הבלתי נראים בספר לא נחשבים. אני מתכוון באיזה פרק ראינו לראשונה ממש איך היא נראית.

Woogyman

New member
נכון

ראו תמונה שלה שם וחיזיון של פיבי שבו היא מופיעה. זאת הייתה הפעם הראשונה שראינו אותה. שאל חידה.

Gal-Mo0D

New member
באילו שני פרקים לפיבי היה את כוח

נוסף, אבל טוב (לא הפרק של "פרדון מיי פאסט"). זה כוח שכאילו תמיד יש לה, אבל רק בשני הפרקים האלו היא משתמשת בו וזה לא מ-מ-ש כוח. אני לא בטוח שתדעו למה אני מתכוון...

Woogyman

New member
לא הבנתי למה אתה מתכוון...

היו כמה פרקים, כמו זה עם הווגימן או הבאנשי שפיבי קיבלה עוד כוח, אבל הוא לא היה טוב. אז אממ.. אין לי מושג. יכול להיות שבפרק של העתיד, היה לה שם את הכוח של החשמל והוא היה טוב. יותר מזה אין לי מושג :)

p3

New member
אני ממש, אבל ממש, אבל ממש,

אבל ממש, אבל ממש, אבל ממש, אבל ממש (הבנתם ת´רעיון) לא בטוח, אבל- אתה מדבר על הכוח להיות מקושרת טלפתית עם מישהו) נ.ב- אני ממש לא בטוח

p3

New member
עם הסקאבוס...

ועם עוד מישהו, לא זוכר מי

למעלה