חידה... הנה חידה שנתקלתי בה במאמר שקראתי... מה הפלט של התוכנית שבקובץ הטקסט ולמה? יאיר
Y yair24 Member 24/2/02 #1 חידה... הנה חידה שנתקלתי בה במאמר שקראתי... מה הפלט של התוכנית שבקובץ הטקסט ולמה? יאיר
Z zontar New member 24/2/02 #2 מה הקאטש ../images/Emo35.gif עקרונית נראה שהתשובה היא 6=> אבל מה אני מפסיד פה? לא יכול להיות ששאלת שאלה כלכך פשוטה
מה הקאטש ../images/Emo35.gif עקרונית נראה שהתשובה היא 6=> אבל מה אני מפסיד פה? לא יכול להיות ששאלת שאלה כלכך פשוטה
Z zontar New member 24/2/02 #3 ok ../images/Emo70.gif בגלל ה unsigned הוא מתייחס לתשובה כלא מסומנת ואז התוצאה גדולה מ 6 והוא מדפיס 6< ותקנו אותי אם אני טועה.
ok ../images/Emo70.gif בגלל ה unsigned הוא מתייחס לתשובה כלא מסומנת ואז התוצאה גדולה מ 6 והוא מדפיס 6< ותקנו אותי אם אני טועה.
Y yair24 Member 24/2/02 #4 צודק... ברגע שיש INT אחד שהוא UNSIGNED אז כל הINT שמעורבים הופכים להיות UNSIGNED. יאיר
P philips New member 24/2/02 #5 הממ... החידה הזו ממחישה בדיוק דברים שאמרתי לגבי הידידותיות של C באחד ה THREAD הקודמים כאן.... אומנם אני חסיד של חידות....אבל לא בזמן העבודה.... אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה...
הממ... החידה הזו ממחישה בדיוק דברים שאמרתי לגבי הידידותיות של C באחד ה THREAD הקודמים כאן.... אומנם אני חסיד של חידות....אבל לא בזמן העבודה.... אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה...