חידה!

shvils

New member
חידה!

אני לא יודע את התשובה אז זה בעצם יותר שאלה מחידה... אבל אני אשמח אם תענו לי. a man lived all by himself. he never went out and no one ever visited him. one day he watered all his plants, turn off all the lights and left the building never to return again. his action resulted in the death of 6 men. why?? תודה מראש למי שיענה לי על זה

זו חידת סיטואציה.

אממ אולי בבניין שלו התגוררו עוד אנשים[הרי בדירה שלו הוא יכול לחיות לבד לגמרי] וכשהוא השקה את הצמחים היה חוט חשמל שנגע במים וכשהוא כיבה את האור והלך כל דיירי הבניין מתו מהתחשמלות? [ כמה שטויות בהודעה אחת].

wesnoth

New member
ועם כבר חידות סיטואצייה....

תיכף ישורשרו לכן מספר חידות סיטואציה..

wesnoth

New member
חידה מס' 1

איש אחד מתקדם לעבר שדה כשעל גבו תיק. הוא יודע שכשהוא יגיע לשדה הוא ימות. מה קרה לאיש הזה?

wesnoth

New member
וכמובן שהתשובה המלאה היא ../images/Emo58.gif:

האיש היה צנחן, והוא התקדם לעבר השדה מהאויר, אבל המצנח שבתיקו לא נפתח...

wesnoth

New member
חידה מס' 2

מצאו איש מת על עץ שרוף בתוך יער שרוף. מה קרה לאיש הזה?

תשובה

היתה שרפה ביער, ניסו לכבות את השרפה באמצעות שאיבת מים מהים ובטעות שאבו גם צוללן.

boten d

New member
הופרך במכסחי המיתוסים.

למי שמכיר את התוכנית - הם הוכיחו שזה לא יכול לקרות.

TheKillerS

New member
וואלה?! אני מכיר תתוכנית ואף פעם לא

ראיתי פרק על זה...מעניין לראות איך הם הפריחו...

wesnoth

New member
חידה מס' 3

איש אחד דוחף מכונית מגיע לבית מלון, ומפסיד את כל כספו. למה הוא הפסיד את הכסף?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo62.gif אם כולם כותבים את התשובות

שהם כבר מכירים אז למה לא אני. מדובר במשחק מונופול. כלי המשחק הוא בצורה של מכונית.

wesnoth

New member
חידה מס' 4

איש אחד שומע טלפון ציבורי מצלצל, עונה לו, מדבר בשיחה ואומר: לא, הוא לא נמצא, מנתק ומתחיל לקפוץ משמחה. למה הוא כ"כ שמח?

wesnoth

New member
../images/Emo127.gif תשובה נכונה

אכן, והנה הסיפור המלא: האיש היה בבית חולים, והטלפון הציבורי שם צלצל (לכן הוא ענה). ביקשו את חברו, שבדיוק עזב את בית החולים, הוא ענה:לא הוא לא נמצא. ניתק, וקפץ משמחה כי הוא חירש והנה הוא הצליח לשמוע...

למעלה