חידה

חחחחחחחחח

ממש לא זה משטח גירוד שבו הוא מגרד עם הציפורניים במקום על הספות

° זואי °

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

במקום על הספות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

המשך..../images/Emo163.gif

הוא שומע לי
כמעט

החתולית

New member
כבר קנית לו משטח גירוד ?

אני כבר רואה איך היא תקנה לו צעצועים, אוכל מיוחד, חול עם ריח של בושם צרפתי, וארגז חירבון בצבע כסף :)))) מזל שלא קראת לו מזל :))) האמת ? העיניים בשני צבעים מזכירים לי את דיויד בואי, אולי תחליפי לו שם לדיויד ?

לאאאאאאאא

חוץ ממשטח הגירוד שקניתי לו וגם בגלל שזה היה הכי פשוט וזול, הכל קיבלתי יחד איתו , אפילו חול בריח תפוחים
בא קומפלט עם הכלללללללל. משחקים??? אוחתי, אני מאלתרת
פקק של בקבוק בחוט (מת על זה) כדור מנייר עיתון (חולה על זה) בקרוב אני אלמד אותו לשחק איתי דמקה
הפעם החלטתי לרחם עליו, משאירה אותו כשלג, למה לעשות לו רע עם שמות כמו עזרא, שמחה, או שמשון????

החתולית

New member
רק אל תקראי לו מזל

אנחנו יודעים איך זה נגמר איתה. דרך אגב, את יודעת שלא מכניסים חתול למכונת כביסה, נכון ?

ורד 3

New member
וואלה סופי

התמזל מזלו של החתול הלבנבן שלך...... איזו השקעה בצעצועים........חשבתי על זה אולי איזה ג'ימבורי קטן בשבילו.... בריכת כדורים ...מה את אומרת ? ועכשיו אני אשאל אותך חידה ...... העיניים של החתול שלך מזכירות לי את המשפט הבא..... יא וורדי כל עדשה מיקרוסקופ ! מי אמר ומה שמו ?

איזה השקעה???

פקק של בקבוק חחחחח ההשקעה היא שאני ישבתי וחוררתי אותו לחוט חחחחחחחחחח יא'וואאדייייייי כל עדשה מיקרוסקופפפ" זאב רווח האחד והיחיד והמקורי
בחגיגה בסנוקר

לזרוס

New member
אם הוא היה נקבה הייתי אומר לך לקרוא

לה בשם "דייויד". וכשהיית רוצה שהיא תבוא אלייך היית אומרת לה: דייויד בואי.

למעלה