חידה

ערסlight

New member
חידה

אז...אם כבר מדברים על זוגיות... פעם היה גבר אחד, שווה כזה, שהיו לו שלוש אהובות. מכיוון שהגיע לפירקו וביקש ליסד משפחה, התלבט עם מי מבין אהובותיו כדאי לו להתחתן. בצר לו, פנה לזקן חכם וביקש את עצתו. הזקן, חשב, חשב, חשב ובא בהצעה. שמע, תן לכל אחת 1000$ ונראה מה הן [כל אחת לחוד] תעשינה בכסף. עבר זמן, הראשונה מספרת לו שאת כל הכסף הוציאה על בגדים וקוסמטיקה ואומרת לו... כל זה בשביל להיות יפה בשבילך, כי אני אוהבת אותך. השניה, סיפרה לו שהשקיעה את הכסף בשבוע באי קסום ובודד... רק אתה ואני, כי אני אוהבת אותך. השלישית, מספרת שהשקיעה את הכסף בבורסה, השקיעה בתבונה, הכסף הכפיל את עצמו ... ואת כל הכסף אני מחזירה לך, כי אני אוהבת אותך. אז... במי בחר הבחור? [היה כבר ועדיין...]

magic40

New member
חלוקה לימים

יום א-1 יום ב-2 יום ג-3 וחוזר חלילה ואל תספר לי שהוא נאמן

רק עבורך ערסלייט התשובה:

א. לחתום על הסכם ממון שאומר במקרה של גירושין: - הילדים אצלו - הרכב שלו - הבית שלו - ללא נכיעה בתנאי הפנסיה שלו - אין לה ולא יהיו לה זכויות - יש לה ותמיד יהיו לה חובות. ב. שתענה על הדרישות הבאות: - שתהיה יפה ללא השקעה קוסמטית - מה שאומר : יפה טבעית - שתהיה לה יכולת חשיבה כלכלית - שתהיה מספיק רומנטית ויצירתית - אההה וחשוב, ציצים גדולים על הדרך... כמובן שהתשובה במקור היא ציצים גדולים...אבל יצרתי תשובה במיוחד עבורך ערסי..

חחחחחחח הזכרת לי צחוקית ../images/Emo6.gif

היתה אחת במושב בו גרתי,מבוגרת מאד (אלו עם המטפחות ראש והמשגור מאחורי האוזן) שמישהו בא אליה ואמר לה: איך את נראית טוב
אז היא ענתה לו בשיא הטיבעיות והרצינות ," אני יפה טיבּעית"
את צריכה לשמוע את זה כדי להבין

ולי זה הזכיר את השיר

של שרית חדד.. בחורה מבית טוב צריכה לדעת לבשל ולשתוק הרבה..... אומרים שבעל זה אושר
באמת חשבתי לשנות את שמו של הגרוש שלי ל: אושר

ערסlight

New member
כן...

נכון, זותי עם הציצים ההכי גדולים. זה לא כזה מסובך להבנה... אם כבר. [נכון בנות?] וכל אלה שעונות לתיאור של צחוק בלב, מוזמנות לפנות אלי במסר. [אמנם יש עוד אי אלו זוטות... אבל לא משהו שאי אפשר לפתור בשיחה גלויה וכנה]ן

למעלה