חידה..

Th3onE

New member
חידה..

טוב הנה חידה לכבוד מחר.. (למרות שטכנית זה כבר היום.. אבל אני בד"כ לא אחד מאלה שמנג'סים.. כבר 12 חחח) טוב לעניין.. תנו שמות ותארו פרקים שבסוף קרטמן למרות מאמציו.. יוצא טמבל. יש לפחות שלושה (ואולי תנו כאלה שהוא יצא ענק?)

matan cohen1

New member
אני לא מאמין שאני באמת עונה...

אבל הפרקים שלי הם הפסיון של ישו אתם יודעים מה מל גיבסון עושה לו בסוף הפרק, והאולימפידה לנכים כמובן שהפסיד והקאסה בוניטה (אם זה השם הנכון ביום הולדת של קייל) שכלא את באטרס כדי שהוא יוכל ללכת וכו וכו. לילה טוב

76sixers

New member
עוד אחד שעלה לי

הפרק עם הPSP קרטמן חושב שהוא ישיג את המכשיר ראשון אבל שהוא בא לחנות הוא מגלה שכולם כבר שם לפניו.

benedek22

New member
יש לי

הפרק עם האני מהעתיד שבסוף בא באמת איש מהעתיד שהוא קרטמן ואומר לו שהוא מצליח ואז קרטמן אומר לו שילך ליזדיין וההוא הופך להיות אינסטלטור שמן

עוד אחד

הפרק CHRISTIAN HARD ROCK בו קרטמן וקייל מתעקבים מי יגיע ראשון לאלבום פלטינה. קרטמן מקים להקה של "רוק נוצרי" ובמקום לזכות בדיסק פלטיניום זוכה בדיסק "מר".

benedek22

New member
נזכרתי

בחג המולד בקנדה שהוא כל הזמן מתגרה בקייל ללכת איתו מכות ואז קייל בסוף נותן לו בוקס קטן והוא בוכה כמו תינוק

Cutting Edge

New member
שיהיה...

טמבל: 513 - Kenny Dies 415 - Fat Camp 506 - Cartmanland גבר: 501 - Scott Tenorman Must Die 902 - Die Hippie, Die 906 - The Death of Eric Cartman

pasiava

New member
לדעתי 902 זה הפרק בו אריק יצא הכי

גבר. הוא השפיל את קייל
אדג' סאקס! גו פולי! אדג' סאקס! גו פולי! אדג' סאקס! גו פולי! אדג' סאקס! גו פולי! אדג' סאקס! גו פולי! אדג' סאקס! גו פולי! אדג' סאקס! גו פולי! אדג' סאקס! גו פולי!

Cutting Edge

New member
../images/Emo10.gif!

אדג' הולך לנצח היום!
ד"א מעכשיו אני לא נכנס יותר לפורום WWE כדי לא לחטוף ספוילר מטרול
. שנה שעברה זה קרב לי בקומונה של אלכס.

למעלה