חידה

חידה

עזרו לבחורה העצובה להתאחד עם בחיר ליבה הנמצא על האי לרשותכם שני קרשים באורך 10 מטר בדיוק המים עמוקים מאוד, ושוחים בהם תנינים אוחלי עץ

Gaius Octavius

New member
../images/Emo62.gif

לוקחים קרש וחובטים בכל התנינים ואז שמים אותו כגשר? או אולי זורקים קרש למים, עוברים לצד השני ואז שמים את הקרש השני כגשר בעוד כל התנינים מתאספים? או הכי פשוט - התנינים אוכלים רק עץ ולא בני-אדם?

הם אוכלים גם בני אדם ../images/Emo13.gif

הקרש בדיוק קצר מכדי להגיע לצד השני, אז נסיון כזה עשוי להגמר בארוחת עץ לתנין!

tttttttttt1

New member
אמממ...

לשים שני קרשים ואז כשהתנינים באים לקפוץ עליהם ולעבור.. חחח או אולי אפשר לשחות כי אמרת שהתנינים אוכלי עץ אבל לא אמרת שהם אוכלי בשר, חחחחחח

גיאל

New member
נסיון

שמים את הקרש הראשון כך שיבלוט 4 מטר מחות לנהר, והבחור יעמוד בקצה. את הקרש השני שמים עם חפיפה על הקרש הראשון. כשהבחורה תנסה לעבור המשקל שיפעיל הבחור על הקרש יאפשר לה לא ליפול. תהיה בעיה אם היא יותר שמנה ממנו, אז שיעשו הפוך.

hen chen

New member
וואלה (יש לקרוא במבטא צרפתי)

יש לי פיתרון, אפילו הכנתי תרשים מדהים עם התנין והכול אבל זה לא מוכן להעלות לי אותו, אז אני אנסה להסביר במילים. את הקרש הראשון יש להשים בפינה, כך שיקשר בין צלע אחת לצלע שנייה בגדות הנהר החיצוני. את הקרש השני יש להניח בין הקרש הראשון לקודקוד גדת הנהר מהצד של האי (הפנימי).

ש ב ו ז

New member
הצעה אחרת

לשים קרש אחד על הפינה באלכסון כך ששתי קצוות הקרש נועים בקרקע ואמצע הקרש מעל המיים שבפינת הנהר. את הקרש השני שמים מאמצע הקרש הזה על האי

למעלה