חידה: מה הביטוי שמסתתר כאן? abcdefghijkl M nopqrstuvwxyz (רמז: הביטוי בעברית) שבת שלום
A adi23e New member 23/12/05 #1 חידה: מה הביטוי שמסתתר כאן? abcdefghijkl M nopqrstuvwxyz (רמז: הביטוי בעברית) שבת שלום
P pilpelmemule New member 23/12/05 #2 אולי הפעם... אולי אני אצליח. אני רק צריכה לחשוב על זה. בינתיים אני לא מצליחה.
A adi23e New member 24/12/05 #6 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gifאני אקח את זה בתור מחמאה אבל מה עם התשובות?? יאללה פורום תזרקו סתם רעיונות, גם אם נראה לכן לא נכון.. מי יודע? אולי תגיעו לתשובה נכונה יחד..
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gifאני אקח את זה בתור מחמאה אבל מה עם התשובות?? יאללה פורום תזרקו סתם רעיונות, גם אם נראה לכן לא נכון.. מי יודע? אולי תגיעו לתשובה נכונה יחד..
A adi23e New member 24/12/05 #8 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כן, סתם לזרוק תשובות זו הדרך הכי טובה. סתיו יש לך חצי תשובה, הפיתרון זה ביטוי, אז יש לך חצי ביטוי.. עכשיו נשאר למצוא את המשך הביטוי.
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כן, סתם לזרוק תשובות זו הדרך הכי טובה. סתיו יש לך חצי תשובה, הפיתרון זה ביטוי, אז יש לך חצי ביטוי.. עכשיו נשאר למצוא את המשך הביטוי.
P pilpelmemule New member 24/12/05 #9 אולי זה ה- א'-ב' באנגלית אז יש גם אב?? [גם זה ניחוש לגמרי].... אהה אני אחשוב על ביטויים עם אם..
A adi23e New member 30/12/05 #17 אני לא מאמינה למראה עיניי ../images/Emo140.gif היי חגית, מה נשמע? איך הולך?
ח חרא חרא New member 30/12/05 #18 אהלן אהלן.. אהבתי תחתימה שלך.. אצלי הכול בסדר, ברוך ה' , מה קורה איתך?
A adi23e New member 31/12/05 #19 היי הכל בסדר גמור, זוכרת שפעם שמת פה חידות? מה עם איזו חידה לתחילת שבוע?