חידה

Yuvalenko

New member
תשובה (כי במקרה עוד לא הלכתי לישון)

1. הכה את המומחה: אברהם חטף פתח, וכן "זרבובית, ז' בפתח.." מאותו מערכון. 2. השוטר ישעיהו: "אני אמרתי פשפש, בפתח, לא בחיריק" "הוא אמר בפתח או בחיריק?" "שיגיד בפתח שיגיד בלסגור שיגיד בלפרוץ. יללא כל העוזי והנשק והרימונים פה בבגז'....."

Yuvalenko

New member
רוצה חידה? קיבלת חידה ../images/Emo26.gif

באילו שני מערכונים (לפחות) מוזכרת "מרגרינה"?

Tomer 123

New member
יש לי אחד...

"קנטטה לשווארמה" ("גבינה, גלידה, מרגרינההההה...")

Yuvalenko

New member
נכון מאוד דורותי ../images/Emo13.gif

ונכון גם תומר, שלא חשבתי אפילו על התשובה הזו, ולכן חסרה עדיין עוד תשובה, היכן עוד הוזכרה מרגרינה בגשש החיוור?? אגב, מצעד המרגרינה זה אמנם נכון, אך מאיזה מערכון זה לא אמרת.

Tomer 123

New member
המערכון הוא "פלפילו"

או ליתר דיוק הגרסה המאוחרת של המערכון....

D o r o t h y

New member
הוא אמר

שזה גששים... אני מרימה ידיים. (בטח כשנדע בסוף כולנו נעשה אהההההה)

Yuvalenko

New member
../images/Emo41.gif תשובה ../images/Emo41.gif

האמת ציפיתי שתדעו, אפילו שזה לא קל...
איפה יש המון אוכל?.. בסופרמרקט! "הקרב בסופרמרקט" (למקרה שישאלו אתכם חידות אחרות לגבי אוכל, סביר שתמצאו את התשובה גם במערכון זה) "אני נמצא ליד הסופרמרקט בכיכר דיזינגוף. כוחותינו שהיו עד עתה בשלב בלימה, עברו לשלב דחיפה. כוחות עדיפים של עקרות בית ביחס לש 60 ל1 הצליחו לחדור בשלושה ראשי גשר לתוך הסופרמרקט. כוח אחד פנה לכיוון המרגרינה, שני פרץ את עמדות החמוצים והשלישי מתקרב במהירות אל הביצים..." כמו שאתם רואים, גם אם הייתי שואל את אותה השאלה לגבי חמוצים, אז נכון, אחת התשובות היא המערכון "חתונת הדמים" כמובן, אך שוב, החמוצים מופיעים גם כאן.

D o r o t h y

New member
תאמינו או לא

רציתי לנחש, יכולתי גם לבדוק בספר אבל אז זה לא היה פייר נכון? זה מערכון שלא רבים מכירים אותו, אני לא חושבת שאני יכולה לצטט ממנו משהו בכלל... שאפו על החידה יובל.

Yuvalenko

New member
../images/Emo13.gif תודה... זה מערכון שאני באופן

אישי מאוד אוהב, שמעתי אותו לראשונה בחגיגות 25 שנה לגשש החיוור ברדיו (רוב ההקלטות אודיו שלי הן משם) כשלמעשה המערכון בא ברצף עם "פריסות שלום" שהוא גם מצחיק מאוד לדעתי.

Tomer 123

New member
לדעתי הוא בכלל לא היה בחגיגות....

החגיגות כללו בעיקר את המערכונים הידועים, ו"הקרב בסופרמרקט" הוא לא מהידועים ביותר.... אבל בלי שום קשר זה מערכון מצחיק מאוד

החתולית

New member
אם אני אשמע קנטטה לשווארמה

עוד פעם אחת, אני אצרח. הילדון הולך לישון לילה לילה, כבר יותר מחצי שנה, עם אחד הדיסקים שיש לו של הגששים. כל ערב בשעה 22:10 שומעים בכל הבית את השורה הבלתי נשכחת: "שווארמה, שווארמה". היום החלטתי להציב אולטימטום: "או אתה מחליף דיסק, או אתה שומע בשקט בשקט". אפילו לי יש גבולות בענייני גששים.

למעלה