חידה ! מי הדמות בתמונה בצד שמאל ? רמז : הדמות הופיעה ב"מת להיות" ...
J john cena13 New member 3/10/05 #1 חידה ! מי הדמות בתמונה בצד שמאל ? רמז : הדמות הופיעה ב"מת להיות" ...
Y yafit74 New member 4/10/05 #7 מה עשית לי?זאת אני ,נכון?מיפית שמע8 אוי מיי גוד זאת אני,נכון? מה עשית לי...?איזה עיוות מה... יש לך תוכנת עיוות כזאת במחשב כמו חידת הזיהוי בפיספוסים? סחטיין עליך... יפית שמע מצ"ב התמונה המקורית לדעתי נכון?
מה עשית לי?זאת אני ,נכון?מיפית שמע8 אוי מיי גוד זאת אני,נכון? מה עשית לי...?איזה עיוות מה... יש לך תוכנת עיוות כזאת במחשב כמו חידת הזיהוי בפיספוסים? סחטיין עליך... יפית שמע מצ"ב התמונה המקורית לדעתי נכון?
J john cena13 New member 4/10/05 #8 ..... חחח יש לי תוכנה של עיצובים .. אם נפגעת מזה , אז סלחי לי .. פשוט אני לוקח תמונה של מתמודד/ת שהופיעה ב"מת להיות" ומשנה אותה ..
..... חחח יש לי תוכנה של עיצובים .. אם נפגעת מזה , אז סלחי לי .. פשוט אני לוקח תמונה של מתמודד/ת שהופיעה ב"מת להיות" ומשנה אותה ..
Y yafit74 New member 4/10/05 #9 לא..זה מגניב לאללה.אבל צדקתי.זו אני לא...זה מגניב לאללה...אני מפרגנת לרעיון... אז צדקתי...זו היתי אני בתמונה,הא?! מ ג נ י ב...
לא..זה מגניב לאללה.אבל צדקתי.זו אני לא...זה מגניב לאללה...אני מפרגנת לרעיון... אז צדקתי...זו היתי אני בתמונה,הא?! מ ג נ י ב...
J john cena13 New member 4/10/05 #10 ../images/Emo45.gif כן מגניב ... אני אשמח אם תעני על החידה הבאה ... !
Y yafit74 New member 4/10/05 #11 ../images/Emo6.gifבשמחה אבל כשאתפנה לזה.טוב? בשמחה אבל כשאתפנה לזה.טוב? פשוט הגיעו אליי אורחים... זוכר? ראש השנה... ביי בינתיים וחג שמח יפית שמע
../images/Emo6.gifבשמחה אבל כשאתפנה לזה.טוב? בשמחה אבל כשאתפנה לזה.טוב? פשוט הגיעו אליי אורחים... זוכר? ראש השנה... ביי בינתיים וחג שמח יפית שמע
J john cena13 New member 4/10/05 #12 ../images/Emo13.gif חג שמח גם לך , ושתהיה לך שנה טובה ומוצלחת .. מתוקה כמו דבש ... בכל ! את פשוט מהממת !
../images/Emo13.gif חג שמח גם לך , ושתהיה לך שנה טובה ומוצלחת .. מתוקה כמו דבש ... בכל ! את פשוט מהממת !