חידה

Funky Giraffe

New member
שלומי עושה שם את אחד הסולואים היפים

ד"א יוסי פיין הפיק גם את השמחות הגדולים ופורטרט האדירים פשוט איש עם חזון

טעות.........

רעיון יפה, אבל בהחלט לא קיים קשר בין צביקה פיקה ליוסי פיין תחשבו על שירים ספציפים של הנ"ל מול שירים ספציפים של הדג. אני ארמוז רק ואגיד: השיר המדובר של צביקה פיק הוא אחד מלהיטיו הגדולים ביותר " " של שלום חנוך הוא שיר מצוין מתוך האלבום שנחשב לאחד מהקלאסיקות הגדולות של הרוק הישראלי. השיר המדובר של שמעון בוסקילה יצא לפני כמה חודשים כקליפ.

super music1

New member
לשיר של שמעון בוסקילה קוראים "לא

מוותר".......... זה הקשר שיש לו לדג? השם של השיר?

super music1

New member
נימה של זילזול?

ממש לא! מצטערת אם זה יצא ככה.... אז זה לא הקשר?!

זה אכן הקשר!

הפתרון הוא אכן זה, חשבתי שתנסי קצת לפתחי את זה ולהבין את הקשר של השאר. אז אכן המשותף בין האמנים הוא שלכולם יש שירים עם שמות של שירים של הדג נחש. לשמעון בוסקילה יש שיר נחמד מאוד שנקרא לא מוותר לשלום חנוך יש שיר מצוין לחלוטין שנקרא שביתה לצביקה פיק יש להיט שכולכם מכירים שנקרא מוסיקה לגלי עטרי יש גם שיר מוכר יחסית שנקרא בראשית ואיך אפשר לשכוח את זה לא אני של דני רובס...

super music1

New member
אני פשוט לא מכירה שירים של השאר....

שמעון בוסקילה אני מכירה רק בגלל הקליפ.......

super music1

New member
את זה כן

אבל אני פשוט מאוד מאוד לא אוהבת את צביקה פיק,אז ככה שאני אפילו לא התאמצתי לחשוב על שירים שלו...

chen2408

New member
פאק! אתה משתחרר באוג' 08???

סלח לי, אבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא צעיר!!

טיפקסית

New member
אתה משתחרר שנה אחריי יא צעיר

חהההההההההה אני אחכה לך באיזה חוף בברזיל תבוא נעשה לך אחלה מסיבת שחרור אני משתחררת באוג' 07

mtny

New member
כי את נקבה..

נקבות לא באמת עושות צבא הן סתם שם

sunshiner

New member
שמות השירים שלהם

הם גם שמות שירים של הדג נחש. שלום חנוך- שוקו (ביצעו איתו בניצנים) צביקה פיק- מוסיקה (המוכר יותר בשם מעלה מעלה) שמעון בוסקילה- לא מוותר גלי עטרי- בראשית דני רובס- זה לא אני אל תגיד לי שלא, חרשתי את מומה בשביל זה

למעלה