חידה!

matan 18

New member
כן יש לי בזה משהו

אבל יש ציורים שזה כן מסתדר ויוצא שווה כי יש כמות שווה של שחור ולבן. אבל לא רק השיער שחור גם האישוניים והגבות שחורים לגמרי.

gokussj2

New member
הוא יודע פשוט הוא התכוון לשרשר

להודעה אחרת , תסביר לו איך לשרשר נכון

matan 18

New member
טוב זה היה...

נאפה שאמר את זה לקרילין ופיקולו. אחרי שהרג את ימצ'אה וטינשן-הן ושיאצ'ו סתם הרג את עצמו.

matan 18

New member
פייי זה רק אני או שהפורום מתעורר

מיום ליום יותר ויותר!

g0tenx

New member
זה רק אני או שזה בזכות מתן 18?

כי מאז שמתן הגיע לפורום הפורום מתחיל להתעורר ולחזור לתור הזה שלו!! נ.ב. גוקו ססג2 מתי הצטרפת לפורום?

matan 18

New member
דיי דיי

תפסיקו אני עוד יסמיק זה יותר מידי אתה לא צריך. (תמשיך תמשיך!)

gokussj2

New member
זה בזכות...

מתן 18 אבל אם אני לא הייתי פה אז היה אותו מצב , זה בגלל שיש שני משועממים כמונו שכותבים פה הרבה וגם בלילות ולכן כשיש שניים שמדברים פה אז אחרים רואים ופתאום רוצים , תקופה ארוכה אני פה היחידי שיוזם מזל שמתן הגיע , אני פה מהחודש השני של החופש הגדול.

gokussj2

New member
זה לא ישנה את העובדה שאני צודק

אם אני לא הייתי כותב פה אז אז היו הרבה פחות הודעות ואחרים היו רואים פחות הודעות חדשות אז לא היו בכלל טורחים לכתוב פה

g0tenx

New member
גם נכון.. אבל יש פה עניין של כבוד..

למשל להודעות של אנשים חדשים לרוב לא מגיבים.. אבל להודעות של מישו כמוך תוך 10 דקות יש תשובה.. שבא נוב ושואל אם ישדרו את עונת AF בארץ מלא אנשים אומרים אוווף עוד נוב במקום פשוט להסביר לו.. שלא קיים דבר כזה! לדעתי זה גם חלק מהבעיות של הפורום..

matan 18

New member
מזל שלא יצא עוד עונה של DBZ!

אם היה יוצא עוד אחת הייתי משתגע. הספיק לי השטויות של DBGT.

gokussj2

New member
מזל? לא נראה לי , בשבילי העיקר

שתהיה עונה חדשה , נמאס כבר לראות את הסידרה מחדש כל פעם כשאני מתגעגע

matan 18

New member
זה כיף

כך זה היה תמיד תשאל כל אספן כל אוהב קומיקס מכל סוג שהוא. הכי כיף לאסוף הכל. ואז לחזור על הכל שוב ושוב. או כמו אוהבי מלחמת הכוכבים... הם רואים את הסרטים מאות פעמים!

למעלה