מיקי שביב הוא אמן דגול כזה לא קם מאז המבול (אם על מאיר שלנו נדלג בבילבול) בטעם שלי הוא קולע בול והעיברית שלו - חוצה כל גבול! ואם נמשיך לעוד גלגול כמו הכונכיה של שבלול של נני, יוסינט, בואינג וכרכור אוהב ליאור וגם איתן כפול גם מקדש המלך הצטרף לפול ורק לאורה צוחקת צחוק חפול
תגובה ועוד תגובה ב45 מעלות = לשרשור שהולך להיתקע בקירות כן כן פעם ראשונה בנים ובנות. הנעיז במזלנו כך להתגרות? שנמשיך באפילה כך לדדות? או שפורומאי וותיק יסביר את הבאות?
אך נענתי בשמחה לשזור כאן חרוז אז קדימה לעוד שפריץ חפוז ניסתי לחשוב על אחד שיגרום לי לזוז ולא כזה שירגיש לי שבוז עדיין משפריץ עם כישרון בזוז אך ניכרת תנועה באיזור העכוז כמו השיר ההוא של להקת תמוז
כמו שכינה אותך הבואינג המאדים ההודעה האחרונה שלך גרמה לי להפנים שאפילו טלפון שבור צוחק לנו בפנים על ראש של פיל אך עם זנב של נמרים איפה מאיר היה עושה בנו שפטים על שימוש לרעה בזה השפריץ חרוזים. לא שכתבת משהו שלי לא התאים פשוט זה נחת עליי במטר פגזים שיבוא טמבל וילחין את אלו חילופי הדברים וזה ארוך יותר אף משיר השירים אתם קולטים מה הסכנה פה היי חברים.
אני מקווה שלא נפגעת הכוונה הייתה למצוא חרוזים ולא הגיון רציף - הרי קראת פשוט אני רואה שעברו ימים והתגובות מכם - ממש קרחת אם אתה עייף שלח אף משרתים או עליי פירסט קלאס בבואינג המאדים.
למערך הבמה מביא איתו קלידים אך לא הייתי אומר שזהו תפקידו החשוב יותר הייתי קורא לזה אומנות העיצוב שהרי קליד ועוד קליד בתוים הם כתובים אך מוחו של משה קודח בסידורם המתאים. לא סתם נאמר עליו NBA כי מהלהקה הוא הDNA
יש לי הרגשה שזו ההודעה שתקפל אותנו ללא לעשות חושבים ותסגור אותנו כמו שסוגרים תריסים למרות יופי השרשור העכשווי משפריץ ועוד שפריץ כבר נהיה פה חורפי הייתי קורא לה הצונאמי של ההודעות כמובן עם כל הכבוד לקורבנות.(ולניצולות
) ולבסוף קבל גם הערת שוליים התחלנו לכתוב כל פעם הודעותיים.