חידה:

מצב
הנושא נעול.

Chihuahua

New member
יפה ../images/Emo45.gif

יציאת החירום של הקומה העליונה.
יפה

התמונה צולמנה על ידי.

suprman1

New member
אכן טיסה סדירה אבל יש עוד סימני

סדירה..כי את הצ'רטרים של אל על
מבצעים מטובים עם כיתוב של סן דור או עם צבע אחר
זיהוי: בטיסות צ'רטר אין הפרדה למחלקות וכולם עולים מהדלת הקדמית, בתמונה הראשונה יש 2 מחלקות, מחלקת עסקים ומחלקת תיירים, לפי הכניסה היחידה מהדלת השניה. בתמונה שארז צילם יש שלוש מחלקות: כאשר מחלקה ראשונה ומחלקת עסקים עולים מהדלת השניה, ואילו מחלקת תיירות עולים מאחור. ותקנו אותי אם אני טועה דרך אגב בני, איך היה בארה"ב??? לא שמענו חוויות, ולא ראינו תמונות....

ארזS

New member
וואלה ? לא ידעתי את זה...

זיהוי: בטיסות צ'רטר אין הפרדה למחלקות וכולם עולים מהדלת הקדמית, בתמונה הראשונה יש 2 מחלקות, מחלקת עסקים ומחלקת תיירים, לפי הכניסה היחידה מהדלת השניה. בתמונה שארז צילם יש שלוש מחלקות: כאשר מחלקה ראשונה ומחלקת עסקים עולים מהדלת השניה, ואילו מחלקת תיירות עולים מאחור. ותקנו אותי אם אני טועה דרך אגב בני, איך היה בארה"ב??? לא שמענו חוויות, ולא ראינו תמונות....
וואלה ? לא ידעתי את זה...
טוב שיש כאן סופרמן שיודע !

omer landau

New member
לדעתי זה יותר כדי להקל על העומס

לדעתי זה יותר כדי להקל על העומס

מצב
הנושא נעול.
למעלה