חידה

אורי8881

New member
חידה

מהפרק "מי ירה במיסטר ברנס" מי באמת ירה במיסטר ברנס? רמז-תורידו את הפרק מהעונה השביעית פרק 138 הגדול שמראים בו דברים שלא יראו בסדרה ביי

אורי8881

New member
נכון

אבל אני מתכוון למי שבאמת ירה בו תביא רעיון למישהו אחד ואם תראה את הפרק עד הסוף אולי תוכל להבין מי באמת הרג אותו

shlomov2001

New member
תשובה

נמס לי להגיד את זה, אבל אני אגיד את זה שוב: בפרק 138, כמעט כל מה שאומרים זה שטויות. למאט גריינינג אין רטייה, כשמאגי מועברת בסורק לא כתוב NRA4EVER (תבדקו בעצמכם בכל פרק אחר), וה"מכתבים" שהוצגו כמובן סתם הומצאו. מה שכן אותנטי שם זה הקטעים שנחתכו מהפרקים. ביניהם כשהומר אכל את החטיפים כשאמא שלו חזרה, או כשרובוט הכושר מתפוץ בפרק שבארט יורש את ברנז. לגבי הנושא של רצח ברנז - אם לא הבנתם את זה מהפרק, אלה היו קליפים חלופיים שהוכנו ע"י ההפקה כדי שלא יודלף החוצה (זה באמת עבד!) שום פרט. מי שבאמת ראה את הפרק, יודע בלי הפרק ה-138 שמגי ירתה בו. ושאלו אותי את זה כבר כמה פעמים, אז למי שלא יודע על טרוי מקלור, השחקן שעשה את קולו היה פיל הארטמן ("סאטרדיי נייט לייב"), שמותו היה טרגי - הוא נרצח ע"י אשתו בשנת 1998. הפרק האחרון בו היה אמור להופיע היה ספיישל ליל כל הקדושים 9, בתור המנחה של "World's Deadliest Executions" בו סנייק מוצא להורג (והומר קונה את השיער שלו, שמשתלט עליו). אולם הוא נרצח לפני ששודר הפרק, ולכן החליפו אותו. הפרק האחרון בו קולו הופיע, היה "Bart the Mother" (קוד- 5F22) הוקדש לזכרו.. הארטמן עשה בין השאר את הקולות של טרוי מקלור וליונל האץ, ומאז מותו החליטו שהוא לא יחזור. יש הטוענים שגיל, הדמות הפאתטית, מחליפה במידה מסויימת את האץ.

נו ברור שמגי, סתם הבאתי את הקטעים

של הפרק ספיישל שהיה עם טרוי מקלור, כל מקרה שמתי תמונה אמיתית של מאט בקישור.

למעלה