חידה

itamargor

New member
חידה

מכיון שזהו פורום פילוסופיה והרי שפילוסופים נודעים בהגיון בשכל ובמחשבתם החלטתי להיות מעט מאוד חוצפן והפנות אליכם(הפילוסופים)חידה קשה. החידה שהיא אחת החידות הקשות ביותר שראיתי,אני מחויב לפתורה בימים הקרובים אז אנא מכם עזרו לי וקחו אותה ברצנות. התשובה לחידה יכולה להיות הרבה דברים:משפט מילה וכו'. החידה: מלהבים לזוהר בלי האירני החדש,נותן כשרות מקובלי לב, הדמות ללא רזים יזוז למלכה בלי ט' באנגלית.

erezsh

New member
../images/Emo13.gif

גם לי יש חידה: 12 43 כחחד 0101 חכ 8ג ד8 327 7 דח 832 התשובה יכולה להיות מילה, מספר, או סתם הברה. אנא עזרו לי לפתור אותה כי זה חשוב.

ל נ צ ח

New member
רגע,רגע,רגע רגע.......... ../images/Emo188.gif

למה לקפוץ מחידה לחידה כאשר "עדיין"(?) לא נפתרה כראוי החידה << מיהו באמת < ל נ צ ח ???? >
..............
* ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

erezsh

New member
יש משהו בדבריך לנצח

אבל אנחנו, כמדומני, יודעים פחות או יותר *מי* אתה.. יש לך חנות ברח' שינקין, ליד גלידריה כלשהיא. אנחנו יודעים ששמך הוא בן-עמי, אנו יודעים בערך את גילך, ואנחנו יודעים איך אתה נראה. מה עוד ראוי שנדע עליך, הו, לנצח?

ל נ צ ח

New member
יחי השמועות ../images/Emo8.gif פשוט זה עובד עובדה!

אך להזכירך החידה היא לא היכן מקום עבודתו של לנצח (מקום עבודה ניתן לשנות) אלא <<<<<<<<<< מיהו באמת לנצח.>>>>>>>>>> בברכה, * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
כל ונדליזם עלי משחיט יחבל לו ושולחו

*ישעיה* (טז) הִןֵ \{הִנֵּה\} אָנֹכִי בָּרָאתִי חָרָשׁ נֹפֵחַ בְּאֵשׁ פֶּחָם וּמוֹצִיא כְלִי לְמַעֲשֵׂהוּ וְאָנֹכִי בָּרָאתִי מַשְׁחִית לְחַבֵּל: (יז) כָּל כְּלִי יוּצַר עָלַיִךְ לֹא יִצְלָח וְכָל לָשׁוֹן תָּקוּם אִתָּךְ לַמִּשְׁפָּט תַּרְשִׁיעִי זֹאת נַחֲלַת עַבְדֵי יְהֹוָה וְצִדְקָתָם מֵאִתִּי נְאֻם יְהֹוָה: ~ * ~ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

shabaz

New member
אני מאשים את לנצח, האמת...

ארז, אם אני הייתי במקומך הייתי מעיף אותו כבר מהפורום. הוא יוצר אנרכיה חברתית פה במסווה של אמונה מונותאיסטית מה שיגרום לבסוף לפסיכוזות לא נשלטות ע"י חברי הפורום, שילכו בשנקין עם קלצ'ניקוב ויירו בכל מה שיזוז...אפילו חתולות! וחתולות זה קדוש! אני קורא לחרם פורומי על לנצח!

ל נ צ ח

New member
ה' מקים דבר עבדו ועצת מלאכיו ישלים

משיב חכמים אחור ודעתם כדעתך יסכל. כך אותך וכולם כל מיני חכמולוגים וחוליגנים שיבואו מנגד לנצח ה' ישמידם. *ישעיה מד* (כד) כֹּה אָמַר יְהֹוָה גֹּאֲלֶךָ וְיֹצֶרְךָ מִבָּטֶן אָנֹכִי יְהֹוָה עֹשֶׂה כֹּל נֹטֶה שָׁמַיִם לְבַדִּי רֹקַע הָאָרֶץ מֵי אִתִּי \{מֵאִתִּי\}: (כה) מֵפֵר אֹתוֹת בַּדִּים וְקֹסְמִים יְהוֹלֵל מֵשִׁיב חֲכָמִים אָחוֹר וְדַעְתָּם יְסַֹכֵּל: (כו) מֵקִים דְּבַר עַבְדּוֹ וַעֲצַת מַלְאָכָיו יַשְׁלִים הָאֹמֵר לִירוּשָׁלִַם תּוּשָׁב וּלְעָרֵי יְהוּדָה תִּבָּנֶינָה וְחָרְבוֹתֶיהָ אֲקוֹמֵם: ~ * ~ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

shabaz

New member
אתה רואה ארז? זה בדיוק מה שאני

מדבר עליו. צריך לרסן אותו כמו בבון חולה כלבת באמתחת גלעיני תירס מעובדים. או שלפחות תשלח אותו לעבוד במקדונלדס...

ל נ צ ח

New member
וטוב לא יהיה לרשע ולא יאריך ימים

כצל אשר איננו ירא מלפני אלהים *קהלת ח* (יג) וְטוֹב לֹא יִהְיֶה לָרָשָׁע וְלֹא יַאֲרִיךְ יָמִים כַּצֵּל אֲשֶׁר אֵינֶנּוּ יָרֵא מִלִּפְנֵי אֱלֹהִים ~ * ~ * * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

shabaz

New member
תגיד לנצח, אתה רוצה

לעשות קרב משיחים? אני ממש אוהב דברים כאלה... זוכר שעשינו את זה פעם אחת? יאללה, מע-כ-שיו: "ויאמר אדוניי לאמור, וישחטו הרשעים מעל פני בבל ומרכבות וסוסים לא יאותו, וייצור מגן כל הקדושים אללה הקדוש אונומטיאה מזרחית, ויושמדו בעליל כל האנשים שקוראים לעצמם לנצח בפורומים של תפוז" "וימלכו פני זקן ותשקוט הארץ 40 שנה, ויבואו הפלשתים (מסר סמוי:לנצח הוא בבון) ויאנסו ויגנזו וישמידו כמו אנשים בעלי חנויות בשנקין, וישמידם אלוהים מעל פני הארץ וירא כי טוב" <<אלה פסוקים אמיתיים...בחיי!>>

להעיף את לנצח

כי הוא קיצוני בדיעותיו... כי אתה לא אוהב את ההתנסחות שלו... כי הוא קצת עוין כי אתה לא בכלל טורח לקרוא מעבר לאותיות ולהבין שהבן אדם גאון. כשאתה מסתכל על הכתבים שלו אתה רואה פסוקים מנוקדים מהתנ"כ, וחצא משפטים מגובבים בקלישאות נרקסיסטיות שיוצרות אצלך את הרושם של "עוד אחד שחושב שהוא הנביא הבא". אם תקרא בין השורות, תבין שיש לו הרבה מה לומר.

למעלה