חידה!

MAKRIA

New member
חידה!

איזה זמר יווני מסתתר מאחורי הגיטרה ... (הרמזים הבאים) 1. שר על "עיר יפה" בקונצרט שהיה באתונה בתאריך 11 במרץ 2002. 2. הקונצרט היה לכבוד אומן גדול. 3. הביצוע האינסטרומנטלי של השיר בסעיף 1 מבוצע נפלא בדיסק של חבורת הנגנים שמנגנת על כלי עם מיתר חסר.בנגינתם הם מבטאים את צליל נשמתנו. 4. מלחין השיר הוא "מתנת אלוהים". 5. הזמר יופיע בתחנת MEGA (למי שקולט) ב24/09/2003 בשעה 01:00 יחד עם הגדולה מכולם.ההופעה רצה באחד המועדונים הגדולים באתונה בעונה שעברה וחלק מהזמן גם בסלוניקי.

ככה... מהשרוול

בלי לבדוק ובשביל הספורט שבענין : דאלארס מרינלה קוצירס תאו...? או מורפי פולי?

בעצם ...

אולי תורידו את מרינלה ובמקומה תוסיפו את אליני צאליגופולו? זה הכל מהזכרון... אין לי איך לבדוק את זה חוץ מלהטריד אנשים....

טריכורדו....סופי!!!

תאודורקיס ....סופי!!! דאלארס......סופי!!! הגדולה מכולם? יש הרבה- לא יכולה לקבוע. נ.ב. כמשתתפת יחידה בחידון אני מבקשת רמזים...

F a d i

New member
חחחחחחחחחח גדולה...אמרתי לך

כבר שאת גדולה?! הנה רמז:אכן תאודורקיס...אכן אומורפי פולי... מופע מחווה לזמר גדול שהתקיים שנה שעברה... בהצלחה

אני מקוה שאין לאף אחד

התנגדות שאני 'חושבת' בקול רם... כשנגיע הביתה נתעסק בזה... בינתיים תורידו את מאנוס...סופי!!!(זו היתה קפיצה טיפשית) אני נכנעת זמנית.

אני מתיאשת...

מספר רמזים מתאימים לי אבל זו כנראה לא התשובה... תאודורקיס,טריכורדו,ואו מורפי פולי מסתדרים אבל...זה לא מספיק! לפי חיוכו של פאדי הוא בטח כבר יודע... לא פלא שצבעו אותו באדום...אני ירוקה מקנאה!!!

MAKRIA

New member
ניסית יפה מאוד

גבירתי היקרה. את לא צריכה להכנע כל כך מהר.(מה יגידו כל הזאבים בפורום?) נכונו לך עוד חידות יפות בעתיד. לכי בעקבות הרמזים צעד אחר צעד ותראי שדבר אחד מוביל לדבר שלאחריו וכך הלאה. לכל מילה כאן יש משמעות. יאמאס ו-KALO TAXSIDI.

אם כך, וזאת אכן התשובה...

אז...הגדולה מכולן היא כנראה 'היפיופה' של פאדי שהופיעה עם ביציקוציס... אין לי את הדיסק ולכן אני לא בטוחה... ומה שמפתיעה: 1.יש לי דיסק בשם 'ארה אודו'. 2.שיר מס 5 הוא או מורפי פולי. 3.שר אותו דאלארס עם 'זמרת' נוספת... 4.השיר הוא של תאודורקיס. 5.בדיסק של טריכודרו מופיעה גירסה אינסטרומנטלית של השיר הזה. 6.מגיעה לי הדיסק כפרס ניחומים מכיוון שלמרות שהתשובה אינה נכונה, הפרטים תואמים... יללה, תצא התשובה והאמת לאור ...אני מאבדת משקל בגלל המתח ולא ישנה בלילות... לא חאראם?

F a d i

New member
EMC2 עכשיו כנראה תורך להפתיע

אותי... (סבלנות...התשובה בהמשך) אני לא מכיר את "אומורפי פולי" בביצוע "דאלאראס" ועוד זמרת.. (ממה שידוע לי שדאלאראס ביצע את השיר הזה במופע מחווה לתאודורקיס ושם הוא מבצע אותו לבדו..והביצוע הזה מופיע בכל מיני אוספים...) ומפתיע אותי לגלות עכשיו ש"היפיופה" לא הופיעה באותו מופע ענק של בית'יקוציס (כנראה בגלל שהיא הופיעה בחו"ל באותם חודשים...היא עדיין בחו"ל!) ובכן...הנה התשובה: 1.אומורפי פולי 2.מופע מחווה ל-"סר גריגוריס בית'יקוציס" 4."מיקיס תאודורקיס" 5.הגדולה מכולם -"אלפתריה ארוואניטאקי" התשובה:מי שמסתתר מאחורי הגיטרה הוא "לברנדזיס מאכריצאס" אכן מגיע לך הדיסק כפרס תנחומים (ממני בכל אופן את יכולה לבקש כל שתרצי (וקיים אצלי כמובן
)) ומכותב החידה גמכן..
ובאמת כל הכבוד לך... ל-MAKRIA קודם כל תתקרב..
ברוך הבא חידה יפה...תודה! לילה טוב לכם!

MAKRIA

New member
יפה מאוד FADI. פתרת את החידה.

והסבר לסעיף 3.: "הביצוע האינסטרומנטלי של השיר בסעיף 1 מבוצע נפלא בדיסק של חבורת הנגנים שמנגנת על כלי עם מיתר חסר.בנגינתם הם מבטאים את צליל נשמתנו." הדיסק המרומז הוא "TRIXODRO" וכותרת המשנה שלו היא" הצליל של נשמתנו" מיתר חסר - בוזוקי בעל 3 מיתרים במקום 4.(זהו דיסק מהיפים של מוסיקת הבוזוקי - מממממומלץ ) בקטע מספר 8 בו, הלהקה מנגנת את OMORFI POLI של מיקיס תיאודורקיס. המשך יבוא..............

בוזוקי בעל שלש מיתרים

אני לא יודע למה אתם משתמשים במושג מיתר חסר. מאחר ודנו כבר בסוגיה הזו לפני מספר חודשים. הבוזוקי המקורי של נגני הרבטיקו היה בעל שלשה מיתרים. מי שניגן ראשון עם ארבעה מיתרים והפך את זה לנורמה היה מנוליס חיוטיס. וזה היה לצורך הגברת הוירטואוזיות. הבוזוקי עם ארבעה מיתרים הוא עם מיתר מיותר ולא שלושה עם מיתר חסר כי הוא האורגנלי.

ובכן פאדי...

זה הדיסק שברשותי...(ארה אודו 2) שרים את 'אומורפי פולי' דאלארס יחד עם 'מריוס פראגיליס'(???) ועוד כמה...ראה את העטיפה הדיסק קצת שמלצי לטעמי וחלק מהשירים בסגנון 'פאורוטי וחברים' אבל התיזמור מאחור עם כלי קשת וכלי הקשה ממש תזמורת גדולה וצליל נהדר

אין לי דרך לפתוח את התמונה...

וכנראה גם לך לא... כל נסיונותי היו לשוא!!! זהו דיסק צהוב עם איור שנראה כמו מגרות של שידה או תמונות קטנות אחת ליד השניה שיוצרים יחד צורה של 'בית' מינוס + EMI 7243 4 98022 2 3

למעלה