חידה (-:

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
חידה (-:

החיים הם רצף של מקריות רבוע מראש וניתנת לשינוי אם מישהוא יכול לפרש את המישפט שינסה ויראה את האמת...

MaorCS

New member
אני יכול לפרש את זה. אבל איפה האמת?

אני יכול להסביר מה אתה אומר פה....... אבל אמת..... תיקרא ותבין בעצמך: יכול להיות שהכל כבר ניקבע מראש, כל מה שיקרה, וכל מה שקרה. ובגלל זה יש חוק למי שמשנה את הדברים האלה וקוראים לו קארמה... החוק אומר שכל מה שתעשה יחזור אליך גם אם זה טוב וגם אם זה רע.. אם זה טוב, אז יכול להיות שתרמת משהו ולכן יחזור אליך משהו טוב, תמשיך לעשות את הדברים הטובים האלה ותחייה בסביבה טובה... אבח אם זה רע... אז יקרה לך בדיוק ההפך......

CAT4

New member
לא תמיד

לא תמיד אתה מקבל בחזרה את מה שאתה עשוה תלואי איך אתה עושה את זה מקבל או לוקח

davyav

New member
כן תמיד

שלום dear cat כן תמיד! אבל לא תמיד מייד. לא תמיד אנחנו מבינים שאנחנו זורקים זבל ליקום כשאנחנו עושים זאת. לא תמיד אנחנו מבינים כשמטיבים אתנו כשזה קורה. הכל בגלל חוסר יכולת לראות תמונה שלמה והתמקדות בחומר. שיהיה לך כל טוב דוד

בגלל זה כל כך חשובה החשיבה המרחבית

שלום לך! אני מצטרפת אליך. נכון, אתה צודק, הרבה פעמים בגלל חוסר היכולת שלנו לראות את השלם, אנו מתמקדים בתפל ולא בעיקר. ולכן, כל כך חשוב שנסתכל על הדברים בראיה מרחבית ואז נבין יותר - ונימנע מטעויות. בברכה צילה שיר-אל

CAT4

New member
אז הכול קבוע

אם זה היה נכון אז העתיד שלנו היה קבוע מראש זה באמת מה שאני רשמתי אבל הוא גם ניתן לשינוי כלומר שאנחנו בני האדם יכולים לעצב את העתיד שלנו. ולשלוט בו כרצונו אם אני מבין אותך נכון אתה אומר שגורל מחזיר אלינו את כל מה שזרקנו אז אני אומר לך כך אם אתה יוד שעומדים ליזרוק לעברך כדר שלג את מתקוףף אז תלמד להתקוףף

CAT4

New member
אין פותרים

אני שאלתימ שהוא פשוט וקיבלתי תושבה אחת אני מצפה ליותר...

עמוק פחד....

א...טוב ננסה...יש בחיים דברים שחייבים ליקרות ששום דבר לא יכול לימחוק או לעקוף אותם אבל הם יתרחשו מצרופים של מיקריות שיובילו אליהם...זאת אומרת זה יקרה בכל מיקרה אבל השאלה היא מה הם צרופי המיקריות הטובים ביותר שיובילו אליהם... טוב נו...לפחות נסיתי... אור הצפון

CAT4

New member
נופל וקם

כל מי שיכול לאנות על השאלה ששאלתי. הוא אדם אשר יכול ללמוד על רזי העולם ככה שכל ניסיון מקדם אותך אל השלב בו תוכל לנסות וללמוד איך העולם עובד וגם להבין זואת זו היתה רק שאלת חימום אבל עניתה יפה אבל כל דבר ניתן לשינוי וקבוע מראש כלל הכל

נפטון

New member
תשובה פשוטה... לדעתי!

ובכן, תקשיבו ותבינו. הבסיס לתשובה היא השאלה ``בעיני מי?`` בעיני מי החיים הם רצף של מקריות? בעיני מי הם קבועות ובעיני מי הן ניתנות לשינוי. ובכן, מבחינת הקוסמוס הגורל קבוע, כמו שהיוונים טוענים, אך התנהגות האדם משפיעה על הגורל לטובה או לרעה, אך לא משנה אותו. אך יש לציין כי הגורל נקבע מראש ואילו התנהגות האדם היא זו הנקבעת על ידי האדם עצמוץ

למעלה