טוב לגלות???
A ashkeloni New member 3/8/03 #23 בסדר... אני הולך לשחק לי איזה באיזה משחק נחמד במחשב...אני חוזר עוד חצי שעה בערך...ואני רוצה לראות שמישהו פתר את זה!!!
בסדר... אני הולך לשחק לי איזה באיזה משחק נחמד במחשב...אני חוזר עוד חצי שעה בערך...ואני רוצה לראות שמישהו פתר את זה!!!
פ פרארית אדומה New member 3/8/03 #26 ../images/Emo2.gifכן המפקד../images/Emo70.gif אם זה היה תלוי בי אולי הייתי פותרת את זה.. רק שאצלי לא רואים טוב במחשב... ו.. מה יאיר לא צדק?
../images/Emo2.gifכן המפקד../images/Emo70.gif אם זה היה תלוי בי אולי הייתי פותרת את זה.. רק שאצלי לא רואים טוב במחשב... ו.. מה יאיר לא צדק?
A ashkeloni New member 3/8/03 #27 אוקיי.... המנצחים הם--- *תופים וחצוצרות* מוצארט כי הוא ניחש הכי קרוב-יש 27 אנשים בתמונה ופרארי אדומה שניחש את השאלה השניה... לאחר מחשבה ארוכה מאוד...הנה ההמתנה שלכם...
אוקיי.... המנצחים הם--- *תופים וחצוצרות* מוצארט כי הוא ניחש הכי קרוב-יש 27 אנשים בתמונה ופרארי אדומה שניחש את השאלה השניה... לאחר מחשבה ארוכה מאוד...הנה ההמתנה שלכם...
פ פקח אני פורקת סחורה New member 3/8/03 #29 לללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל אבל אבל... אני גם רוצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
לללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל אבל אבל... אני גם רוצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה