חידה מי יודע באיזו עיר יש רחוב שנקרא - דרך הים?
ד דושית מושית New member 31/7/03 #2 טוב נו.. אני יגלה לכם... אז ככה... במקרה נודע לי, (בגלל שהלכתי לבר-מסעדה החדשה שפתחו שם, שאגב - נושאת את שם הרחוב), שזה בדרך שהיתה פעם הדרך למזבלה לא פחות ולא יותר ב.. הוד-השרון!! שמעתי מבעל בית הקפה הסבר ללמה קוראים ככה לרחוב. פריק, פריק... אבל טוב בהיסטוריה.
טוב נו.. אני יגלה לכם... אז ככה... במקרה נודע לי, (בגלל שהלכתי לבר-מסעדה החדשה שפתחו שם, שאגב - נושאת את שם הרחוב), שזה בדרך שהיתה פעם הדרך למזבלה לא פחות ולא יותר ב.. הוד-השרון!! שמעתי מבעל בית הקפה הסבר ללמה קוראים ככה לרחוב. פריק, פריק... אבל טוב בהיסטוריה.
A arifell New member 31/7/03 #4 מספר דברים קודם כל, זאת עדיין הדרך למזבלה. למה קוראים לזה דרך הים? כי זה מה שזה. זאת הדרך עוד מתקופת התנ"ך הוד השרון: כבוד
מספר דברים קודם כל, זאת עדיין הדרך למזבלה. למה קוראים לזה דרך הים? כי זה מה שזה. זאת הדרך עוד מתקופת התנ"ך הוד השרון: כבוד
I iRoNiC BaBy New member 1/8/03 #5 אני עדיין בחוץ../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif *לא הבנתי כלום* מה הולך פה???
אני עדיין בחוץ../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif *לא הבנתי כלום* מה הולך פה???