חידה

ט ו ר ה

New member
חידה

טוב נו, שאלה. מה הקשר (אם יש) בין 'ספינת' לילה לקהיר (בתרגום חופשי) של מאדנס לרכבת ... של משינה?

Ice machinE

New member
תשובה ../images/Emo163.gif

שיש אנשים שחושבים שמשינה העתיקו (גנבו) ממאדנס.

adiville

New member
שתיהן נוסעות לקהיר ? ../images/Emo6.gif

חוץ מזה שמשינה זה חיקוי מוצלח (אפילו יותר מהמקור) של מאדנס.... אף פעם לא אהבתי את מאדנס.... מטורללים מדי לטעמי !

adiville

New member
הו, בוקר טוב יקירי !

קבל אני מולך ב-ICQ בעוד 2 קטנות. האם רות ?

alpha80

New member
בוקר טוב / תשובה / הערה

מה זה "יש אנשים שחושבים"?... זה העתק מדוייק, מילולי מוסיקלי רעיוני וכו',. עדי - תעמדי בפינה אם את לא אוהבת את מאדנס.... אלופי הוידאו קליפים המצחיקים עלי אדמות. רשימת סרטי הדי וי די שאני עתיד לקנות מתחילה באוסף הקליפים של מאדנס, אחרי ששתי קלטות הוידיאו שיש לי נשחקו לחלוטין. ו.... אחרי הכל... בזכות הטירלול שלהם קמה להקת משינה

turrican

New member
שלום לכולם.. ../images/Emo166.gif

מי נפנף ומי לא?? מי שלא נפנף שיעמוד בפינה.. אז לכן אני רץ בפינה.. אבל אכלתי אחלה ארוחה עם המשפחה המורחבת שחזרו מיאמי.. מסכנים היו תקועים שבוע בגלל השביתה.. ו..אחלה חידה טורה.. אני שובר את הראש מה הקשר.. ומה הקשר בין "ריקוד המכונה" ל-One Step Beyond ? ואני מסכים עם אלפא- כל קליפ של להקת צ'געון זה יצירת אומנות..

מאדנאס הכריזו על איחוד!!!

הם מקווים לקבל השראה מהשירים החדשים של משינה המתאחדת

Ice machinE

New member
תגידו, זה רק אני או ש...../images/Emo163.gif

זה נראה יותר כמו אחד שיש לו חתול בפה מאשר בוקס?

adiville

New member
זה שיש לך טראומה מחתולים....

....זה לא אשמתנו אבל באמת הבחור הנ"ל נראה כאילו דחפו לו כדור בוץ או משהו דומה בצבע הזה לפה

turrican

New member
הם לא כבר התקאמבקו

מתי שהוא לאחרונה?? קצת החברה היו קצת לחוצים על כסף.. מי זוכר את האלבום One Step Beyond? והייתם משייכים אותו לאייטיז או ל-70?

alpha80

New member
בכל שנה

בחודש אוגוסט מתקיים פסטיבל ה"מאדסטוק" שבו הם מתאחדים להופעה אחת או שתיים.

turrican

New member
מה שנקרא "הסתדרות" ../images/Emo6.gif

כבר לא צריך לתרצץ איחודים.. פעם בשנה הבוחטה כבר בכיס..חיחי.. אבל להם מגיע!!

Secular

New member
הבנתי שמדובר בשמועות...

אגב,בתור חדש כאן בפורום אני אשמח לקבל המלצות לגבי שירים טובים שלהם,מהפחות ידועים כמובן...

turrican

New member
למדאנס היו הרבה שירים טובים

אממ.. מהפחות ידועים (תלוי למי כמובן) נסה את: My name is micheal Caine , One Step Beyond , Tomorrow's Just Another Day , Wings of a Dove אם תאהב יש עוד..

למעלה