חידה

היתתי בטו ששלי מבוססת על

שלי מלואיס פארקר... האחות המטורפת שמכסחת כל מי שמתקרב

dansha

New member
לא מדוייק לגמרי!

מאט וטריי היו עושים את הקולות של קרטמן, קייל וסטן במשך שנים בבית הספר והם נכנסו להמון צרות בגלל זה. סטן באמת מבוסס על טריי פארקר וקייל מבוסס באמת על מאט סטון (אפילו שהוא לא יהודי) אבל קרטמן וקני הן שתי דמויות שהם הכניסו בגלל שהם שמו לב שבכל חבורה של ילדים יש שני חברים טובים שמנסים להיות דומים אחד לשני ויחד איתם תמיד יש ילד עני וילד שמן. בקשר למיסטר גאריסון: היה לטריי באמת מורה שדיבר בדיוק כמו מיסטר גאריסון אבל הרעיון של מיסטר HAT הגיע מהגננת של טריי שהיתה שמה בובה בשם מיסטר HAT על היד שלה, שמה תקליט עם הקול של מיסטר HAT ורק מזיזה את היד בלי להגיד כלום! (סיפור אמיתי). יש עוד המון פרטים מעניינים כאלה ואני ממליץ לכם להיכנס לאתר הרשמי של סאות' פארק :www.southparkstudios.com ולהוריד מהחלק של הAUDIO את ערוצי הקריינות של העונה הראשונה (יש לכל הפרקים בעונה הראשונה). זה אמנם רק ה10 דקות הראשונות של כל פרק אבל כל שניה שווה זהב! מומלץ בחום!!!

elcool

New member
תודה על התיקון בקשר לגננת

גם אני את רוב המידע קיבלתי מקריינות על העונה הראשונה. את קני הם באמת המציאו, אבל קרטמן הוא אמיתי והנה קטע ה-FAQ: Q: I once read that in creating Cartman, Trey was inspired by a high school mate. Was Cartman his actual name? Was he really such a fat piece of crap? You have his photo? A: His name is Matt Karpman, and yes he's just like Cartman. Matt recently got married, for some reason his wife doesn't think it's funny when people laugh about him being the inspiration to the worlds biggest little asshole :)

dansha

New member
ענק :)

לא הכרתי את זה, תודה רבה! חחח.. איזה מבאס זה בטח להיות האיש שעליו מבוסס קרטמן, או אמא של קרטמן :)

30על30

New member
הייתי מת להיות האיש שעליו מבוסס

קארטמן! תחשוב איזה זין זה להיות זה שמבוסס עליו מר. ניגובי!

חחח... מר ניגובי... אל תגיד את זה..

תגיד "מיסטר הנקי" מה אתה פועל לפי התרגום הישראלי??? איכסה

למעלה