חידה

positive energy

New member
שמע

זאת חידה מעולה (לא יודע את הפתרון) אבל בפעם הבאה תשרשר אותה לחידה הקודמת שלך

dansha

New member
היא עובדת במכון לניתוחים פלסטיים

Tom`s Rinoplasty זה השם של המקום אם אני לא טועה. ולי יש שאלה ממש ממש לא קלה: יש בדיחה אחת שמופיעה גם בפרק עם הזוג שיש להם תחת במקום ראש וגם בסרט "קניבל - המחזמר". זאת בדיחה ויזואלית מאוד בולטת ומצחיקה (רמז: זה קשור לתמונת מחזור של אחד הילדים)

oj187

New member
לא ראיתי תסרט

אבל אני מתאר לעצמי כשקני היצטלם הפוך עם התחת במקום פרצוף??

Kid Vicious

New member
כאף!?

מכואר=מכוער והוא לא מכוער הוא חמודי
אבל באמת מה הקטע עם השגיאה?
אני סתם במצברוח

dansha

New member
לא יודעים?

תחפשו משהו שהיה גם בסרט וגם בפרק עם הפרצופי תחת

dansha

New member
תשובה:

בפרק עם הפרצופי תחת, הילדים מצטלמים לתמונות סוף שנה ואז מבקשים מקייל להוריד את הכובע שלו, כשהוא מוריד אותו רואים שיש לו אפרו ג'ינג'י ענקי ומגוחך. בסרט "קניבל" כל החבורה מתיישבת מסביב למדורה ואז מאט סטון (שעושה את הקול של קייל) מוריד את הכובע שלו (שדומה מאוד לכובע של קייל) ומתחת יש לו אפרו ג'ינג'י ענקי ומגוחך (כמו לקייל). וזהו!

richter

New member
טוב לא חושב שהרבה פה ראו את "קניבל"

כולל אותי

todd2000

New member
חח זאת לא בדיחה..זה פשוט מאוד..תראה

חשבתי שאתם יודעים את זה..הדמות של קייל בעצם מבוססת על מאט סטון..שהיה ילד,כמו שסטנלי מבוסס על השני שחכתי איך קוראים לו שהיה ילד..הם היו חברים מגיל קטן אני חושב..ומתי שהם הוציאו את הסידרה לראשונה הם החליטו לשים 2 דמויות שהם בעצם מבוססות עליהם..אני גם מאמין שקני,קרטמן באטרס ואולי עוד כמה מבוססים על ילדים שהם הכירו..

אני לא חושב שקני, קרטמן והשאר

מבוססים על ילדים אחרים שהם הכירו... דרך אגב, לשני קוראים טריי פארקר

elcool

New member
קרטמן כן מבוסס

כמעט כולם מבוססים על אנשים שהכירו בילדותם: קייל: טריי פרקר סטן: מאט סטון באטרס: עובד אולפן (בגלל זה הוא לא מהמקוריים) קרטמן: אריק מבית הספר שלהם שגם היה שמן אמא של קרטמן, ליאן: ארוסתו לשעבר של מאט (היא בגדה בו, ובגלל זה היא זונה) מר מאקי: היועץ של בית הספר שלהם זה שקייל היהודי היחיד: גם להם היה רק ילד יהודי אחד שכולם נטפלו עליו בגלל שהוא יהודי מר גריסון: המורה שלהם לא היה הומו, אבל היה לו בובה והיה מדבר ב-ס' החייזרים: קולרדו היא העיר בה ניצפו הכי הרבה חייזרים בארה"ב אבא של סטן: אבא של מאט, באמת עוסק כגיאולוג שלי, אחות של סטן: אחותו של מאט שגם הרביצה לו בכל הזדמנות נראה לי שיש עוד, אבל פשוט הם לא רוצים לספר את כל הילדות שלהם

orioriori

New member
דווקא הייתי בטוח שקייל הוא טריי...

בגלל השיער המשותף...

למעלה