חידה

יש מלא סיבות...../images/Emo41.gif

אני יודעת שלאבירים היו חרבות בצד שמאל כדי שהם יוכלו לשלוף אותם מצד ימין ולכן לא רצו לפצוע את הסוסים אז החליטו שעולים מצד שמאל... וזה נתפס.

dearanita

New member
תשבי בשקט חוצפנית קטנה

"דוד שלי כופל אותך בידע" "סבא שלי יודע פי אלף עליך" ... מה הקטע שלך??? כל מה שאת אומרת זה שטויות אז עדיף שלא תאמרי וזהו!

אההמ אההמ.

לכל חיה יש את הצד החזק שלה ואת הצד הפחות חזק שלה. אין דבר כזה חיה עם צד כולל לכל הסוג שהוא החזק.

©oliv©

New member
לi love rama....

רב הסוסים הם שמאליים......... אבל לא בגלל זה עולים עליהם מצד שמאל!!

Just A Firefly

New member
ואם............

סוס הוא ימני, את רוצה להגיד לי שתעלי עליו מצד ימין..??
אני לא חושבת.................

זאת באמת טעות.

לכל סוס, כמו לבני אדם, יש את הצד החזק שלו, וגם אם שמאל היה הצד החזק- למה שזה ישפיע על כיוון העליה שלנו...?

נכון רוב הסוסים שמאליים ואת...

תמצאי מעט סוסים ימניים.. הסוס שלי למשל הוא שמאלי... וזאתי הסיבה השנייה: (נועם אמר לי אותה) הסיבה השניה היא בגלל שהסוס הוא חייה חסרת כישורים אינטיליגנטיים הוחלט, לאחר שיצא מכלל שימוש בתפקודי מלחמה, להשאיר את צד העלייה שמאל על מנת לא לגרום אצלו לבלבול...

dearanita

New member
חידה

יש לי חידה ונראה מי ידע לענות לי עליה: מי יודע מדוע ולמה עולים על הסוסית תמיד מצד שמאל???

abup

New member
הנה זה השרשור

החכם היחיד וגם זה על הרבעה וייחום! אבל עוד פעם רמת הכתיבה ורמת משתתפי הפורום הרסה אותו שוב!! אתם חייבים להתווכח כמו ילדים בגן אה?! לא יעזור בלירה !! הוא מטומטם זה מפגר, "דוד שלי מבין יותר"... מה לעשות מכל הוויכוחים נשארתי צודק!!! אבופ... נ.ב פיירבלייד אני מחכה להתחלת מבצע גלילונית!! לאן נעלמת?

למעלה