חידה איזה שיר שיצג אותנו בארויזיון היה צריך להיות של ירדנה?.
ר רוני 1502 New member 1/3/03 #2 תשובה נדמה לי שהשיר יבוא יום של מוטי גלעדי ושרי צוריאל אבל אני לא בטוח
R roimc New member 2/3/03 #6 שאלה קלה "חי" של עפרה חזה. אבי טולדנו הציע אותו לירדנה ארזי אבל היא החליטה ללכת עם שירו שיר אמן ובסוף אהוד מנור התקשר לבצלאל אלוני והוא ועפרה שמעו את השיר והסכימו.
שאלה קלה "חי" של עפרה חזה. אבי טולדנו הציע אותו לירדנה ארזי אבל היא החליטה ללכת עם שירו שיר אמן ובסוף אהוד מנור התקשר לבצלאל אלוני והוא ועפרה שמעו את השיר והסכימו.
ד דמעות של מלאכים New member 2/3/03 #13 את בטוחה ../images/Emo35.gif אני חושבת שמדובר בשיר "בללייקה" שאילנית שרה.
L love amor New member 2/3/03 #15 האמת לא נראה לי.... בגלל שאני מעריצה של דץ ודצה כבר מגיל 5 (!!) ובחיים לא שמעתי על זה אבל אם את אומרת......
האמת לא נראה לי.... בגלל שאני מעריצה של דץ ודצה כבר מגיל 5 (!!) ובחיים לא שמעתי על זה אבל אם את אומרת......
ד דמעות של מלאכים New member 2/3/03 #16 love amor - נראה לי שאת צודקת והשיר "בללייקה" הוא השיר שירדנה הייתה אמורה לשיר באירוויזיון (לדעתי של 1985, ואז היא התחרתה בקדם האירוויזיון עם "עוד נגיע").
love amor - נראה לי שאת צודקת והשיר "בללייקה" הוא השיר שירדנה הייתה אמורה לשיר באירוויזיון (לדעתי של 1985, ואז היא התחרתה בקדם האירוויזיון עם "עוד נגיע").
C chany New member 2/3/03 #18 אכן כן השיר בללייקה כן היה אמור של ירדנה אבל זה היה בקדם ולא באירוויזיון.