חידה?!

bboy tb

New member
חידה?!

בוא נראה...מי יזהה את הראפר הבא... שהוא יהודי ואכן אומרים שמשפחתו מישראל: יאא... משהו יגיד את שם הלהקה שלו? Gangstarr - Mass Appeal

omritoto

New member
קל מידיי

ותגידו, האם הוא באמת מהוו-טאנג? או שהוא מה-וו-פארם? ומה ההבדל בין שתיהם???

Da Judge

New member
זה דומה לתמונה שלו שראיתי פעם...

אבל לא ידעתי שיש לו עין מזכוכית...

MחושגZ

New member
הוא לא מהוו טאנג

הוא מהוו פאם וו טאנג = הלהקה המוכרת, 8 אנשים למיטב זכרוני וו פאם = קשת רחבה יותר של אנשים... נראה לי שמין קבוצה של אנשים שהוו טאנג קלאן ייסדו, מעבר לזה אין לי מושג...

DE MONEY

New member
9 אנשים

עכשיו ה9 הם האו טאנג יש את האו פאם הם משפחה מורחבת של האו טאנג חברים אומנים ואנשים שעם השנים נכנסו לתוח העסק השחור של עולם הגטו ראפ

DE MONEY

New member
9 אנשים

עכשיו ה9 הם האו טאנג יש את האו פאם הם משפחה מורחבת של האו טאנג חברים אומנים ואנשים שעם השנים נכנסו לתוח העסק השחור של עולם הגטו ראפ

kref

New member
לפי מה שאני יודע

זה ככה wu tang- הלהקה (רזה, גזה, אולדירטיבאסטרד, מתהוד מאן, אניספקטה דק, יו גוד, גוסט פייס קילה, מסטה קילה וריקוואן) wu fan- אילו החברה שלהם החברים שלהם שהם גם אמנים ועם אני לא טועה אז זה בא מהמילה משפחה.

D gitaL

New member
תגידו....

הוו טאנג שמעתצי איזה פעם באמ טי וי בייס שהם קבוצה של איזה 20 ראפרים אבל כל הזמן חלק גדול יושב בכלא... נכון או לא?

kref

New member
לא נכון!!!

קנרא שאתה לא יודע אנגלית. סתם תקשיב לא שמת לב למה שכתבתי הם 9 ויש את הוו פאם שאיתם הם יותר מ-20 ויכול להיות שלחלקם יושבים בכלא אין לי מושג.

D gitaL

New member
יודע אנגלית לפחות פי 2 עלייך

זה בטוח הם דיברו על הוו טאנג בטוח אבל שיהיה

kref

New member
דבר אחד הוכחת לי וזה שאתה

טיפש מישהו אמר שאני יודע אנגלית יותר טוב ממך עם לא הבנת מה אומרים כנראה שאתה לא יודע אנגלית כל כך טוב. ואיך קיבינמט אתה יודע עם אני יודע אנגלית או לא למה סתם להיות טיפש??? ועם לא הבנת אתה לא צריך לענות על ההודעה הזאת פשוט תשתוק!!!

הסבר

הוו טאנג כוללים ביו 8-10 אנשים כי יש כאלה שמצטרפים ויש כאלה שפורשים (קפאדונה למשל הצטרף ומאסטה קילה פרש ויש עוד דוגמאות). היחיד בוו טאנג שנרקב בכלא זה אודיבי הנשמה. כל השאר סתם שמועות.

Syndrome

New member
או ILL BILL

אגב נקרו וישראל, הוא צוטט כמי שאמר שאבא שלו השתתף במלחמת 6 הימים... (ועכשיו כולם ביחד): וווואאאאאאווווו......

למעלה