חידה

חידה

מיהו האמן ש: 1. כתב את הקטע המוזיקלי המפורסם ביותר (וכנראה גם השנוא ביותר) בשנות ה- 90? 2. כמעט אף אחד ממי שמכיר את הקטע, לא יודע מי כתב אותו 3. והיום כמעט אין מי ששומע את הקטע הזה

טל-יה

New member
אפשר?.

חבר
? אפשר גלגל
?
זה על קצה הלשון שלי אויייש
סתאאאאאאאאאאםם עוד עשור אקפוץ לביקור ב 90 מי כאן ראה את באני
שלנו מי כאן ראה או שמע?? מי יעזור לבאני שלנו כי באני נעלמה
זה הקטע הכי מוזיקלי שעולה לי בראש

יש קאוור לשיר הזה

מי כאן ראה את מצנע
שלנו, מי כאן ראה או שמע? מי יעזור למצנע
שלנו, כי מצנע נעלם

אבל, לא עד כדי כך מפורסמים

בכל העולם, כל יום, במשך שנים - אנשים שמעו ושמעו את הקטע הזה בעל כורחם, ושנאו כל רגע. רמז: הם קיללו לא את המלחין אלא מישהו ששמו מתורגם ל: "חשבון שעריים".

שמש27

New member
../images/Emo41.gif ויש לנו פיצוח !!! ../images/Emo41.gif

"חשבון שעריים" הוא כמובן האיש העשיר בעולם: ביל גייטס. הנ"ל אחראי על תוכנת-השדים "ווינדוז" אשר מוזיקת הפתיחה שלה (טי-טה-טנ-טאאאאאאאן) היא כאבן ריחיים על צווארם הענוג של משתמשי המחשב בכל העולם. השאלות: 1. מאיפה לך מי הלחין את זה ? 2. למה אנשים כבר לא שומעים את זה ? 3. האם הוא מקבל תגמול על כל השמעה (ולכן ווינדוז נופלת כל חמש דקות, כדי שיהיה לו מה לאכול ?)

ואתה זוכה בחפיסת דוקים יוקרתית

(כולל דוק שחור משנהב על שם הרב עובדיה). 1. המלחין הוא בריאן אינו (ש"משום מה" מצניע את העובדה הזאת, אבל חשבון הבנק שלו מן הסתם תפח קצת. לאדם הזה אין גבולות מוסריים. שמעתי שהציעו לו את המקום השלישי ברשימת "חרות" לכנסת (אחרי ברוך "עוד יומיים אני בכנסת" מרזל)) 2. זה היה רק ב windows 95, לא? 3. הוא יקבל את התגמול שלו בעולם הבא. על כל נפילה הוא יקבל צריבת קלשון אש בישבן, תוך שהשדון האדום עם הזנב שר לו "טי טה טנ טאן טאאאאאאן"

טל-יה

New member
השיר

הולחן ע"י בטהובן או מוצארט הוא עובד מחדש על ידי שורת המקהלה של בוחרי מפלגת ש"ס (בשם שמיים לא לשמוע את היצירה בשבת ובחגים) בכל אופן השיר יושמע בקניונים על פי אישור של הרב הדגול מר טומי לפיד

DJ Dawn

New member
הוא קיבל על ההלחנה

מיליארד דולר, אגב. $$$ ו... יש לי חברה ש"חולה" על כל "הציפצופים" של המחשב. אני מיציתי מזמן. והאמת? שיחק אותה הבחור.

מיליארד דולר!?!?!

אלוהים אדירים... את בטוחה בזה? נראה לי שאני אעשה לו הכרה עם האחים שרון. אגב, תגידי לחברה שלך לנסות להשיג את הדיסק for entertainment only של wim martens. כולו מורכב מצפצופי low tech של משחקי מחשב מהדור הראשון (against the wall וכאלה). מגניב לאללה.

DJ Dawn

New member
כן, אני די בטוחה...

אני מכירה עוד כמה להקות כאלו... אחי מגדיר ככה את הניו-ווייב (אבל מה הוא מבין? הוא שומע דיסטורשנים מגניבים וניו מטאל...
).

turrican

New member
את בטוחה בזה?

לא יודע אבל נשמע ממש ממש לא מציאותי.. מילארד דולר עבוד הצפצופים הדפוקים הללו ?? את בטוחה בזה?

שמש27

New member
יו! דוקים ! תמיד רציתי ולא קנו לי !

אתה גדול, אלאדין, כיצד אוכל לגמול לך ? (אל תחשוב על זה אפילו)
1. בריאן אינו ? אבוי. איך אפשר להתדרדר מאיגרא-רמה-דיוויד-בואי לבירה-עמיקא-ביל-גייטס ? לא פלא ש U2 מסתדרים איתו. הרי גם הם נשמעים כמו איזה תוצר-משוכפל של מייקרוסופט (למרות שבסוף של החדש שלהם, ELECTRIC STORM, יש איזה ניצוץ של הפקה - אבל אני מחשיב את זה לטובה הגאון התורן - הלא הוא ויליאם אורביט) 2. מה פתאום רק ב WIN95 ? יש את זה גם ב XP - יעידו השכנים שלי, שבשתיים בבוקר כל הבית רועד להם מהבסים של זה - כשאני שוכח שהמחשב מחובר פול-ווליום ועושה RESET (לא באשמתי כמובן). 3. הייתי מתנדב להיות בגהינום רק כדי לראות את המחזה המשעשע הזה, אבל מעדיף להישאר בגן-עדן (בשאיפה) ולהרכיב עם אלפא, וינס קלארק ומרטין גור את ההרכב השמיימי "קולות מן השמיים". התקליט אמור לצאת בסביבות שנת 2100...

ילדות עשוקה הייתה לך

דווקא היה לי רעיון נחמד מה לעשות עם הדוקים, אבל אתה לא רוצה שאני אחשוב על זה
1. בשביל מספיק כסף כל אחד מוכן לרדת (גם אני. אפילו בחינם...
) 2. בחיים לא עבדתי על XP, והשכנים שלי בני מאתיים (כל אחד)- הרעשים היחידים בלילה זה מהבאסים של קוצב הלב שלהם (ולפעמים גם מכונת הדיאליזה רוטטת קצת - זה דווקא עושה נעים אם אני נשכב ערום על הריצפה) 3. שכחת אותי בתור מפיק ל"קולות מהשמיים"! חוץ מזה - אתה מכיר את הציור שבו יד יוצאת מהשמים ונוגעת ביד של אדם?

טל-יה

New member
יש לי פיתרון

שלחו לי עכשיףףףףףףף משהו מגנובבבבבבבבבבבב ואולי זה הפתרון. מה ת´אומרים? אני גם אקבל דוקים????? הנה הקישור להפעיל את המערכת הסטריופונית שלכם כמובן

turrican

New member
מדההייים ../images/Emo98.gif

מי שעבד על האנימציה המגניבה הזו מגיע לו פרס ישראל. פשוט מהמם..איזה מגניבבבב
סאחחה..טל-יה מאיפה את מוצאת את הדברים הקטנים הללו שעושים לי את היום?

למעלה