===חידה===

חניבעל.

New member
===חידה===

סער,פנטום ומייקי יוצאים לתלת קרב (שזה כמו דו קרב - רק עם 3). מייקי פוגע רק בשליש מהיריות שהוא יורה. פנטום פוגע ב 50 אחוז מהיריות שלו. סער פוגע בכל ירייה. כדי שהקרב יהיה הוגן - ניתנת למייקי האפשרות לירות ראשון בתלת קרב. (ואחריו פנטום אם הוא שורד). במי עדיף למייקי להתחיל לירות?

היריות של מייקי....

תמיד פוגעות במרכז המטרה... אז עדיף שהוא יהיה האחרון שיורה... חיוכית שנפצה קשה בקרב היריות...

חחחחחחחח...

מאיפה זה צץ פתאום ??? חחחחחחחח... סער, פנטום ומייקי יוצאים לבלות בפאב בת"א. מייקי פוגע רק בשליש ממשפטי הפתיחה שלו, פנטום פוגע ב-50 אחוז ממשפטי הפתיחה שלו. סער פוגע בול בכל משפט. כדי שכולם יחזרו הביתה מסופקים באותו הלילה - כמה בחורות צריכות להיות בפאב ?

מלצרית אחת לפחות חייבת להיות שם

ומשפטי פתיחה שתמיד יעבדו, אפילו לפנטום: "אם כבר קמת, תביאי מכבי"....

מצטערת, ניסיתי לחשוב בקול רם

התייאשתי, והחלטתי לוותר. צ´אוווווווו וסליחה אם פגעתי.

פגעת...

ממתי אני שותה מכבי ??? חחחחחחח... למדתי לשתות בריזר... ופעם אחרונה שחשבתי בקול רם מישהי הגישה נגדי תלונה במשטרה על הטרדה...

giulietta

New member
קרב עם מייקי

ואניגמטי לא משתתף? נהיה משעמם פה.

giulietta

New member
ממש לא...

זה פשוט הדבר הראשון שעלה לי לראש... ובאשר לחידה- אין לי מושג...אולי באוויר?

חניבעל.

New member
תגידי

איך את מצליחה לענות נכון גם כשאין לך מושג?????????? עכשיו תסבירי למה!

giulietta

New member
יוווווווווו../images/Emo12.gif

אני בהלם!!!!!!!!!!! אני בשוק!!!!!!! אני א-מ-ו-מ-ה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי שהוא צריך "לבזבז" את ה-33% שהוא לא פוגע חחחחחחחחחחח

sahr12

New member
בטח בפנטום.......חחחחחחחח

כדי שסער יהיה הכי קרוב לשליש....כי אם סער יורה מייקי קאפוט נבוט... חחחחחח...אבל פנטום אם תעבור מישהי ממול...יש סיכוי של 50-50 שהוא יפסיק תקרב...ויגש אליה...חחחחח

תודה רבה חבר...

אני במקומו הייתי יורה בעצמו... זה מה שלחשו לי מאחרי הקלעים...

למעלה