חידה...

Prophet

New member
חידה...

החידה מאוד אבל מאוד מוכרת... הפיתרון שכולם חושבים הוא טעות גמורה !!! אני יודע מה אתם תחשבו וזה לא יהיה נכון ! מה יותר כבד? קילו אבנים או קילו נוצות ?

swirrrly

New member
אני יודעת!../images/Emo62.gif ../images/Emo118.gif

פעם זה קילוגרם ופעם זה קילוטון...

swirrrly

New member
אוו עכשיו אני באמת יודעת: ../images/Emo118.gif

קילו אבנים זה אלף אבנים וקילו נוצות זה אלף נוצות.. בהנחה שאבן אחת שוקלת יותר מנוצה אחת, קילו אבנים זה יותר כבד..

swirrrly

New member
האאאאאאאאא.... ../images/Emo118.gif

חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי וחיכיתי... ובסוף זה לא כל כך מדהים

../images/Emo62.gif

מז´תומרת מה יותר כבד?! קילו זה קילו! המשקל שלהם שווה...קילו אבנים וקילו נוצות!

swirrrly

New member
הממ.. זה היה אמור להגיב ../images/Emo118.gif

לעין החתול... ווירד o_O

Prophet

New member
לא נכון !!!!

הפירוש של המילה קילו הוא אלף !!! אם אתה אומר קילומטר זה 1000 מטר... אם אתה אומר קילו אבנים אז זה 1000 אבנים...

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

אל תשימי עליהם, אני ראיתי ת´תשובה שלך, כל הכבוד על התשובה הנכונה
ואנשים, בבקשה תפסיקו להגיד שקילו זה יחידת משקל, אם אתם כבר מתכוונים לקילוגרם, תגידו מסה
משקל מודדים בניוטון
לכו תלמדו פיזיקה, תחכימו

MrJacKasS

New member
בדיוק אני לומד על זה ../images/Emo6.gif

יש לי מבחן ביום שישי... זה לא נכון להגיד: משקלי הוא 50 ק"ג, אלא, משקלי הוא 500 ניוטון וכדומה...

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

יפה מאוד, אבל זה תלוי איפה אתה שוקל את עצמך, כי אם תלך לצדק המשקל שלך יהיה 1250 ניוטון (נראה לי) ~~~

MrJacKasS

New member
בערך...

אם מסתך 50 ק"ג: על צדק תשקל: 50 כפול 22.9 = 1,145 ניוטון. על הירח תשקל: 50 כפול 1.67 = 83.5 ניוטון. איזה שוויצר אני :)

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

אתה יכול גם להיכנס למעלית ולרדת בה, ובזמן שאתה מתחיל לרדת למדוד את המשקל, ואז המשקל שלך יהיה פחות מהמשקל הרגיל, נראה לי, אם לא בילבלתי הרבה דברים, קוראים לזה משקל מדומה נדמה לי ~~

MrJacKasS

New member
חחח ממש לא... ../images/Emo26.gif

כל עוד אתה על כדור הארץ משקלך יהיה זהה ל____ (השלם) ניוטון. רק אם תיהיה על כוכב אחר, משקלך ירד/יעלה.

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

גגררררררררררר אל תתווכח איתי
אני תמיד צודקת, אממ בעצם לא, אבל המורה שלי תמיד צודק
אל תתווכח עם מה שהוא אומר
וחוץ מזה זה לא באמת המשקל זה משקל מדומה ~~ וסתם, רק בשביל ידע כללי - אין לי מושג על מה אני מדברת, כי אני לא מבינה כלום בפיזיקה

אני אוהב בדיחות... והזכרת לי אחת

איש אחד פרסם מודעה בעיתון בזו הלשון - "למכירה אנציקלופדיה בריטניקה המלאה על כל כרכיה. סיבה: התחתנתי בשבוע שעבר ואישתי יודעת ה-כ-ל !

למעלה