חידה

מחושף

New member
חידה

איך קוראים לדיג´יגדילה של דריימון קייסרי מצב לחימה???????

yamato ishida

New member
מממ....

דריימון קיסרי מצב פנסיה? אני ידועת?! ולמה אתה פותח הודעה חדשה? יש מספיק שאתה יכול לשרשר את זה אליהן!! (ועם אתה אחד מנצלני השירשורים, 1. תן שוחד לאחרים לשמירת השירשור (מהנהלת) 2. עם אין לך שוחד הולם אתה מוזמן שלא לנצל

burhtk1

New member
חחחחחח איזה בדיחה...

טוב...בעברית קוראים לדיג´י גדילה שלו <<יותר נכון שילוב של דריימון קייסרי מצב לוחם עם החרב של אומנימון>> "דריימון קייסרי מצב פלאדין" או באנגלית וביפנית "אימפריאלדרמון מצב פלאדין" ^-^

מחושף

New member
חידה

בכל אופן אני התכוונתי לדריימון קיסרי מצב פלאדין או מצב חרב בעברית... לא נורא - הנה עוד חידה: בעונה ה-4 יש שתי צורות של דיג´יגדילה רוחנית - אנוש ו_______ (השלם את החסר^_^) לצורת האנוש של טאקויה קוראים ________ ולצורה השנייה שלו קוראים _______ אנו על השעלה אם אתם חכמים?????????

yamato ishida

New member
הנה התשובה על השאלה:

"אנו על השעלה אם אתם חכמים?????????" כן, אנחנו מאוד מאוד חכמים!

burhtk1

New member
ממש מצחיק...

עם אתה לא רואה אז תבדוק בחידה הראשונה שלך ותיראה שעניתי על החידה טוב...דבר שני...על החידה שעכשיו אתה נותן אני יענה ויתן לך חידה...טוב... בעונה ה-4 יש שתי צורות של דיג´יגדילה רוחנית - אנוש וחיה לצורת האנוש של טאקויה קוראים אגונימון ולצורת החיה שלו קוראים גריימון בוער <<באנגלית>> ועכשיו לחידה שאני נותן לך...והיא... מיהם "קאייזר גריימון" ו "מגנה גרורומון" וממה הם גדלים? תנסה לענות על זה ^-~*

גילמון

New member
אני עונה!

קאייזר גריימון ומגנה גארורומון הם הצורות הסופיות של טאקויה וקוג´י הם הופיעו בפרק 34: "דיג´יגדילה רוחנית (אני לא בטוח) - טאקויה וקוג´י דרגה סופית!"

burhtk1

New member
פשששש

לקחת את זה מהספויילר...עובדה שלא אמרת מאיזה נשמות הם גדלים...טוב לא נורא...אבל אולי אתה יודע מאיזה נשמות הם גדלים?

duskmon

New member
אני יודע מאיזה נשמות...

גריימון קיסרי<<<לא קאיזר גריימון,זאת טעות>>>דיג´יגדל מארדהמון או אלדהמון בשמו האנגלית+הנשמות הבאות: -נשמות הרוח חיה ואנוש -נשמות האדמה חיה ואנוש -נשמות הקרח חיה ואנוש -נשמות העץ חיה ואנוש מגנה גארורומון דיג´יגדל מביאו-וולפמון והנשמות הבאות -נשמות המים חיה ואנוש -נשמות החשמל חיה ואנוש -נשמות האופל חיה ואנוש -נשמות האדמה חיה ואנוש כל המידע הזה אמין והוא לקוח מהקלפים,וגם ישנו דיג´ימון שנוצר משניהם(גריימון קיסרי ומגנה גארורומון)והדיג´ימון הוא סוסנומון שדי מכיר אגב את הדיג´ימון דריימון קיסרי מצב לחימה

burhtk1

New member
אםםםםם...

התשובה היא נכונה אבל באנגלית זה קאייזר גריימון...

למעלה