זהו שעד עכשיו לא קבלתי תשובה מתאימה שכחת לציין ש- b=0
T THE WIZARD 55 New member 1/10/13 #22 מאחר ובפורום שלי כבר פתרו.. אז אני אגלה לכם את התשובה. זה היה פשוט, בגלל זה גם לא כתבתי במספרים.. 91*8=801 תכתבו את זה על דף ופשוט תהפכו תקבלו 108=8*16 שיהיה לכם לילה טוב והנה שיר שינעים את זמנכם... http://www.youtube.com/watch?v=CfihYWRWRTQ
מאחר ובפורום שלי כבר פתרו.. אז אני אגלה לכם את התשובה. זה היה פשוט, בגלל זה גם לא כתבתי במספרים.. 91*8=801 תכתבו את זה על דף ופשוט תהפכו תקבלו 108=8*16 שיהיה לכם לילה טוב והנה שיר שינעים את זמנכם... http://www.youtube.com/watch?v=CfihYWRWRTQ
T THE WIZARD 55 New member 1/10/13 #23 תיקון .. היתה טעות, מעייפות זה היה צריך להיות שמונים ואחת כפול תשע שווה לשמונה מאות ואחת ואז כמו שאמרתי...להפוך
תיקון .. היתה טעות, מעייפות זה היה צריך להיות שמונים ואחת כפול תשע שווה לשמונה מאות ואחת ואז כמו שאמרתי...להפוך
ה השלושר New member 1/10/13 #24 ??? ??? ??? אני כבר התחלתי מה-91, פתחתי פה 3 ספרים בחדו"א, אחד בפיסיקה גרעינית ואחד בתורת הקבלה, התייעצתי בטלפון עם 3 נומרולוגים, הערתי 2 זוכי נובל, הוכחתי במקרה את קיומו, אי קיומו ושוב קיומו של כוח עליון, ועכשיו אופס זה 81.
??? ??? ??? אני כבר התחלתי מה-91, פתחתי פה 3 ספרים בחדו"א, אחד בפיסיקה גרעינית ואחד בתורת הקבלה, התייעצתי בטלפון עם 3 נומרולוגים, הערתי 2 זוכי נובל, הוכחתי במקרה את קיומו, אי קיומו ושוב קיומו של כוח עליון, ועכשיו אופס זה 81.
T THE WIZARD 55 New member 1/10/13 #25 אסור לי לכתוב כשאני עייפה.. ועוד כתבתי את כאן ובפורומים שלי..פדיחה רבתית.. מחר אני אבדוק את זה שוב, לעומק, כשאני ערנית תמשיך לנסות, ישנה גם דרך לפתור את זה עם 91
אסור לי לכתוב כשאני עייפה.. ועוד כתבתי את כאן ובפורומים שלי..פדיחה רבתית.. מחר אני אבדוק את זה שוב, לעומק, כשאני ערנית תמשיך לנסות, ישנה גם דרך לפתור את זה עם 91
S shayCn New member 1/10/13 #26 לא רק זה הוא בעצם אומר לנו שהיינו צריכים בסך הכל להפוך את הדף ואז היינו רואים את התשובה. אוףף.אני שונא שהפתרון כלכך פשוט ולא הצלחתי לפתור. זה כמו התשחצים המסובכים האלו שבסוף מתייאשים וסתם ממלאים אותיות כדי להרגיש טוב שפתרנו...או שזה רק אני
לא רק זה הוא בעצם אומר לנו שהיינו צריכים בסך הכל להפוך את הדף ואז היינו רואים את התשובה. אוףף.אני שונא שהפתרון כלכך פשוט ולא הצלחתי לפתור. זה כמו התשחצים המסובכים האלו שבסוף מתייאשים וסתם ממלאים אותיות כדי להרגיש טוב שפתרנו...או שזה רק אני