ככה אני אוהבת אותך רדוד ושטוח כמו קרקר מלא אוויר
A Anna begins cc New member 1/8/13 #17 אוף. אני אוהבת ושונאת חידות בו זמנית. זה יציק לי עכשיו כל היום, קונדס. אני מקווה שאת מרוצה. תגיד, אם לא יהיו פותרים- מי יקבל את האלבום? (רמז: אולי מי שמתחנף הכי יפה? ) אגב, בלי קשר לכלום. איך אתה יפה היום..
אוף. אני אוהבת ושונאת חידות בו זמנית. זה יציק לי עכשיו כל היום, קונדס. אני מקווה שאת מרוצה. תגיד, אם לא יהיו פותרים- מי יקבל את האלבום? (רמז: אולי מי שמתחנף הכי יפה? ) אגב, בלי קשר לכלום. איך אתה יפה היום..
A Anna begins cc New member 1/8/13 #34 *אני ממש טובה בחנופה. אני מעבירה שיעורים פרטיים, אם מישהו מעוניין.
S seymore butts New member 1/8/13 #21 קונדסון אני לא יכול שלא לנתק אותך מההקשר של תחום העיסוק שלך בימים האחרונים, אז אני מנחש ששתי השועלות השחורות זה רמז לצמד לחיי הישבן של טהוניה שאחיך מסרב להסתכל בהן.
קונדסון אני לא יכול שלא לנתק אותך מההקשר של תחום העיסוק שלך בימים האחרונים, אז אני מנחש ששתי השועלות השחורות זה רמז לצמד לחיי הישבן של טהוניה שאחיך מסרב להסתכל בהן.
S seymore butts New member 1/8/13 #32 תודה שרוני לא רציתי להצטייר כגס מדי, אבל את המטאפורה של הצייד שאמור לנעוץ את חניתו בבשר השועלות השחורות אני משאיר לקוראים האינטליגנטיים (הכוונה כמובן לנעוץ בדיוק במרכז).
תודה שרוני לא רציתי להצטייר כגס מדי, אבל את המטאפורה של הצייד שאמור לנעוץ את חניתו בבשר השועלות השחורות אני משאיר לקוראים האינטליגנטיים (הכוונה כמובן לנעוץ בדיוק במרכז).
ש שרוני68 New member 1/8/13 #30 אני מבינה שאתה מנסה להיות פוליקלי קורקט מה זה ? יורדות לי דמעות מרוב צחוק ואתה רק ? אבל אני מבינה אותך. לי מותר, אז הנה עוד:
אני מבינה שאתה מנסה להיות פוליקלי קורקט מה זה ? יורדות לי דמעות מרוב צחוק ואתה רק ? אבל אני מבינה אותך. לי מותר, אז הנה עוד:
י יחפהבפארק New member 1/8/13 #31 אני חושבת שאני יודעת שתי עיניים תכולות מעוטרות בריסים שחורים אשר נעצמות ועושות עצמן ישנות כשאתה (הצייד) מתקרב...
אני חושבת שאני יודעת שתי עיניים תכולות מעוטרות בריסים שחורים אשר נעצמות ועושות עצמן ישנות כשאתה (הצייד) מתקרב...
A Anna begins cc New member 1/8/13 #33 איזה יופי, יחפונת.. בחיים לא הייתי עולה על זה.. מדהימה (אפשר את האלבום שאת זוכה בו?.. )
י יחפהבפארק New member 1/8/13 #35 קודם כל אני צריכה אישור מקונדסון שהפתרון שלי הוא אכן נכון אחר כך תקבלי כל מה שתבקשי
A Anna begins cc New member 1/8/13 #36 זה חייב להיות זה.. ברגע שקראתי את התשובה- זה היה לי ברור שזה זה. ובלי צחוק- אני מתה על המוח שלך.. באמת שאני בחיים לא הייתי מנחשת
זה חייב להיות זה.. ברגע שקראתי את התשובה- זה היה לי ברור שזה זה. ובלי צחוק- אני מתה על המוח שלך.. באמת שאני בחיים לא הייתי מנחשת
י יחפהבפארק New member 1/8/13 #37 נשמה המוח שלי עובד עכשיו בתפוקה של 50% בלבד פעם הייתי חדה קצת יותר אבל ברצינות, הכל מתקשר לי לקונדסון ולמה שהספקתי כבר להכיר ממנו... אני מקווה שאת צודקת ואני לא טועה
נשמה המוח שלי עובד עכשיו בתפוקה של 50% בלבד פעם הייתי חדה קצת יותר אבל ברצינות, הכל מתקשר לי לקונדסון ולמה שהספקתי כבר להכיר ממנו... אני מקווה שאת צודקת ואני לא טועה