חידה

subzero

New member
חידה

מה הם כל המכוניות שראו בסידרה? רק מכוניות שמי שהנהג שלה אמר משהו. אין הרבה(ניראה לי איזה 5)

עידו17

New member
היו דווקא לא מעט מכוניות...

כמובן בלאק סאאב (של ג´רי) ומארון גולף, הלה-ברון של ג´ון ווייט, המכונית של המאסטרו (שהוא לקח איתה את איליין לסיבוב) המכונית שקרמר לקח מהסוכנות הרכב של ג´רי שנגנב ע"י המכונאי המטורף משאית הדואר של ניומן המכונית של ג´ורג´, שהמתאבד בבית החולים נחת עליה (זו לא היתה המכונית של ג´ון ווייט, היא נשרפה) הואן שג´רי קנה מפרנקי מרמן הGTO של אבא של ג´ורג´ הקאדילאק שג´רי קנה לאבא שלו (פעמיים!), וטבעה ב´סמטת התנינים´ הריקשה שניומן וקרמר ייבאו מיפן המשאית עם הקלאץ´ הכפול שקרמר נהג בה קצת בדרכו ללוס אנג´לס (בפרק ´המפתחות´) המכונית שקטי וג´רי שכרו לאחר שהטיסה שלהם לניו יורק בוטלה (הוא טבעה, לשם שינוי, בבריכת שחיה)

Carpet Crawler

New member
המכונית של ג´ון וויט

נשרפה בעונה 7, נקנתה בעונה 6, וההוא שהתאבד בבית חולים עשה זאת בעונה 5, כך שאין קשר. כן כן אני קטנוני. ...so sue me אבל ח"ח על כל השאר!
הזוחל.

subzero

New member
+שמןת של המכוניות

כמובן שיש הרבה מכוניות, אבל כמה מהם הוזכר איזה הם? או שרואים איזה הם.

עידו17

New member
הבהרה בנוגע ל../images/Emo73.gif

מתוך הרשימה שהזכרתי, המכוניות היחידה שלא מוזכרת זהותתן הן המכונית של ה´מאסטרו´ והמשאית שקרמר נהג בה ללוס אנג´לס. לגבי כל השאר, או שנאמר איזו מכונית זו, או שהיא היתה מספיק מדוברת בפרק כדי שאפשר יהיה לזהות.

הדבר המדהים פה

שמתם לב שכמעט כל מכונית שהוזכרה(אם לא כולם),קרה לה נזק כלשהו? לג´רי עצמו היו בערך 5 מכוניות שונות לאורך הסדרה,ונראה לי שלכל אחת מהם קרה משהו(עשיתי פעם רשימה,יש גם את המכונית המסריחה למשל). גם לקרמר היו צרות עם המכונית שלו-בפרק "החניון",ויש גם קטע שהופיע לפחות בפרק אחד,שקרמר מנסה לצאת עם המכונית הארוכה שלו מחנייה ובדרך דופק גם את המכונית שלפניו וגם את זו שמאחוריו... גם לניומן היו בעיות עם המשאית,למשל כשהיא עולה באש...

עידו17

New member
באמת מדהים

התעמקתי בסוגיה וגיליתי שאתה צודק כמעט לגמרי: הבלאק סאאב - קיבלה חנייה חדשה ע"י הפורטו-ריקנים (באלכסון) הלה-ברון של ג´ון ווייט - נשרפה מכונית אחרת של ג´ורג´ - עשתה תאונה כשקרמר הסיח את דעתו של ג´ורג´ להסתכל על סו אלן מישקי המכונית מהסוכנות - נתקעה בלי דלק ועם מד דלק שבור משאית הדואר של ניומן - פעם אחת נשרפה, ופעם אחת שבקה כתוצאה ממקלות גולף שנזרקו עליה המכונית של ג´ורג´ - נהרסה כשנחת עליה המתאבד, ועוד לפני כן, התקלקל לה המנוע כשאבא של דפני (חולה הנפש) דפק לה על המנוע בפטיש הואן שג´רי קנה מפרנקי מרמן - הוחרב ללא היכר כתוצאה מפעילות הוריו של ג´ורג´ במושב האחורי מכונית של ג´רי - המנוע שלה נקרש מהדם של קרמר. מכונית אחרת נגנבה ע"י המוסכניק המטורף, ומכונית אחרת התמלאה בזבל שאיליין הובילה על המושבים. הקאדילאק שג´רי קנה לאבא שלו - הוטבעה ע"י ג´ק קלמפוס הריקשה - נגנבה פעם אחת, התנגשה בהולך רגל פעם אחרת המכונית של קרמר - נדפקה מכל הכיוונים, שלזה אני לא מתייחס (חוץ מזה - ככה קרמר חונה). מה כן, לא הניעה בפרק ´החניון´, והמזגן לא עבד, לדעתי, כבר מתחילת הסידרה המכונית שקטי וג´רי שכרו לאחר שהטיסה שלהם לניו יורק בוטלה - טבעה בבריכת שחיה באשר לכל המכוניות שיצאו שלמות, יש את המארון גולף, המכונית של המאסטרו, הGTO של פרנק (בטוח שג´ורג´ חיבל בה בצורה כלשהי ואני פשוט לא זוכר), והמשאית שקרמר נהג בה ללוס אנג´לס (שסביר וגם היא נדפקה בצורה כלשהי). אף אחת מהן לא שייכת למישהו מהארבעה!!!

יש עוד אחד

בפרק "מקום החניה"(שבו ג´ורג´ מתוכח על איך נכנסים לחניה עם החבר של קרמר שקרא לג´רי "מזויף"),בתחילת הפרק ג´ורג´ נוהג במכונית של ג´רי עם איליין,והיא מזיזה לו את המראה כדי לבדוק איך הכובע שהיא קנתה נראה עליה(או משהו כזה),וכתוצאה מכך ג´ורג´ עולה על משהו בכביש ונשמע רעש.

ועוד משהו

המכונית שאבא של דפני הרס לג´ורג´-היא הלה ברון של ג´ון וויט! והפרק שהוא הרס לו אותה,הוא אותו הפרק שבו היא נשרפה,כנראה כתוצאה מכך(הפרק "המסטיק").

יש לי עוד אחד

האוטובוס של קריימר ששימש לסיורים שלו אה ודיברת על ריקשה אז אפשר גם הכרכרה שקריימר לקח בה את ההורים של סוזן זאת עם ראסטי יש לי עוד המונית שלקחה את איליין בפרק של המצעד שלא זזה וברגע שאיליין יצאה נסעה בחופשיות

subzero

New member
וגם...

הפרארי 348 של היבואן או מה שלא יהיה של קרל פארדמן

למעלה